lauantai 8. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän vastaanotto

Keskiviikkoiltana saatiin vieraita. Kenelleköhän tämä pikku tassu kuuluu?


 Ulko-ovella meillä on vastassa mm. tämännäköistä vastaanottokomiteaa: joulutonttu lyhtyineen sekä


... rottinkipossu talvikukkineen. Paikallaan on myös Sisiliasta tuotu varoituskyltti "Attentti al Gatto" joka toimii etenkin nyt kun reviiriä vartioi Elli. Tosin viime viikon pakkaset ovat pitäneet myös tämänkin kissan sisätiloissa kiltisti, kiitos pakkaset! Pikkuvisiittejä on toki pitänyt tehdä, mutta lähinnä sekunnin sadasosan mittaisia...


Niin ja niihin vieraisiin, saimme miehen vanhemmat berninpaimenkoiransa Kapan kanssa meille pariksi yöksi kylään. Itsenäisyyspäivänä oli kaunis pikku pakkassää ja oikein mainio keli ulkoilulle koirakaverin kanssa.


Ellihän ei juurikaan ole Kapasta moksiskaan. Moikkaa ja poistuu omiin toimiinsa. Konstalla on tarve yrittää isotella ja ärähtää välillä etenkin jos itse aikansa koiraa mittailtuaan Kapa kiinnittääkin Konstaan huomiota. Paikoin tosin oli jopa yritystä leikkiä yhdessä. Konsta toi hiirtä ja heiton jälkeen sen noutikin Kapa. Konsta oli hämillään "mitäs tämä on ja miten tuo saa hiiren niin märäksi". Ei se kauaa veisi kun näiden kahden pojun välit voisi olla lämpöisemmätkin, sillä niin kiinnostunut Konsta on Kapasta ja Kapa on niin rauhallinen ettei se haittaa kissoja.


Kyllä tämän lauman kanssa kelpasi porukalla istuskella sohvalla glögimukin kanssa linnanjuhlia seuraten.


3 kommenttia: