perjantai 10. kesäkuuta 2016

Söpöysvaroitus annettu, ken tämän linkin avaa voi sydämensä menettää!

Pari viikkoa sitten palvelija jätti kissat isännän kanssa viettämään villiä viikonloppua ja matkasi itse huokailemaan ihastuksesta Jyväskylään. Ohjelmassa oli taas kissanaisten kokoontumisajot!


Tämä linssilude on Konstan kaunis sisko Iiris eli Iiriksi eli Iiris Nuppununen. Paljon kauneutta ja paljon samaa luonteessa kuin Konstallakin, herkkiä lapsosia.


Iiris asuu kauneudelleen sopivasti kauniissa kodissa kauniin emäntänsä kanssa. Iiris näytti myös säväkkää puoltaan intoutumalla leikkiin!
Virallisen huokailun tällä kertaa aiheutti kotipesän suklaamurot eli suklaapojat. Emo oli jo kotiutunut joten palvelija sai nukkua näiden murusten kanssa ja voi miten ihanasti ne liimautuivat kainaloon öisin. Aamulla ei olisi malttanut nousta ylös! Julkisessa kahvilassa pahennusta saattoi aiheuttaa huokailevaan sävyyn ääneen päästetty lause: "mä sain nukkua pikkupoikien kanssa ja ne oli niin ihania!". Eivätpä vaan tienneet kuinka paljon missasivat paheksuessaan...Munankuorivaras!


....Mä olen mystinen hopeinen suklainen diskomies
Mä olen kieltään lipova liskomies
Mä olen Uuden-Englannin nahkamies
aina ilosta syntyvä uudestaan...


Katsokaa nyt tätä sydäntä sulattavaa ääretäntä söpöyttä.


Sanattomaksi vetää.


Nämä ihanat suklaapojat ovat siis Orifame kasvattajallamme. Pojat olivat reippaita, aktiivisia rodun tapaan mutta silti jotenkin niin kilttejä ja kuuliaisia pikku vilpereitä. "Katsokaa kun mulla on noooooin pitkät varpaat!"


"Ja näääääin hassu nenu!"Osasi ne söpöstelläkin. 


Ja väsykin välillä iski. Yölläkin nukkuivat tosiaan superkiltisti, ainakin melkeen koko yön...

"Sit mulla on nääääääin pitkä kaula!"
Kotipesästä löytyi myös kuviin hetkeksi pysähtynyt Kiri, joka on kuin formula-auto, aina kaahaamassa johonkin.


Ja kyllähän se on sillälailla, että viisaus on vanhoissa naisi... eikun kolleissa.

Aki, tuo herkkä rakkauspoika, siinä ei sanoja tarvita.


Loppuun vielä lämpöisen sävyinen Tui. TuiTui <3


Kuten instasta huomaa mahtui viikonloppuun paljon muutakin... myös taas ah niin ihania whippettejä, hyvää pizzaa ja aivan mahtavaa seuraa, siis näiden karvaisten lisäksi.

Aivan mahtava viikonloppu, toivottavasti kaikki saisivat joskus kokea jotain näin sydäntä sulattavaa. Siinä nimittäin maailman julmuuden unohtuvat! Tästä saa voimaa myös kestämään nuo kummalliset potkupallokilpailut, jotka pilaavat olohuoneen ilmapiirin taas seuraavan kuukauden ajan... onneksi on kissat!

7 kommenttia:

 1. Luoja että ne on kauniita ♥ Söpöysvaroituksia vaan lisää :)

  VastaaPoista
 2. Aaaaaw <3 Meillekin vois tulla vilisteleen tollasia pikkupoikia! Ois tytöt ihmeissään :P

  VastaaPoista
 3. Ne on kyllä ihan järkyttävän söpöjä. Ei voi käsittää :D Tiedä mitä teidän molempien kotona muu lauma sanoisi kun moisia pikkupoikia tulisi taloon ;)

  VastaaPoista
 4. Kääks! Mää en kestä! – Totuushan on, että kissoja on aina yksi liian vähän ... ;)

  Ja on kyllä Iiriksessä Konstan kanssa paljon samaa näköä. Vaikka kuinka ovat kaikki rotutyypillisiä, niin yhteisiä tunnistettavia piirteitä lähisukulaisista löytyy. Todettavissa, että erityisen kauniit silmät on kummallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kauniita sisaruksia ovat kyllä kaikki :) ja hauskaa miten luonteissakin löytyy niitä samoja osioita. Kyllä meilläkin ihan selkästi yhden kissan mentävä kolo olisi... jos sitä punanaamion joskus saisi... ;)

   Poista
 5. Iris on kuin Jaakko! Voih! Miten voi ollakin samanlainen, vaikku kuitenkin on ihan... erilainen. Feminiini. Hassua.

  Mutta noi pojulit, voi höpönaamoja! Ihan näkee ilmeestä, millainen meno siellä on. Tuollaiset kainalossa...!
  oih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiris ja Konstakin on tietyiltä osin hyvin samalaisia <3 Ne pojulit on kyllä ihania, pääsen näkemään toisen vielä lähiaikoina - sen jälkeisellä tapaamisella alkaa niissäkin olla jo sen verran ikää että tuskin ovat enää moisia pikku heinäsirkkoja :D

   Poista