keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Uuden pedin testailua...


Jo pitkään on ollut hakusessa uusi helposti siistittävä peti kissoille. Pitkästä aikaa Mustissa ja Mirrissä piipahtaessa löytyi niin tyylikäs ja hyvin pitkälti sopivan tuntoinen peti, joka laitettiin tilaukseen oikeassa värissä eli vaalea harmaana. Tuon sävyn lisäksi petejä löytyi oranssina, turkoosina ja navy-sinisenä. Niin tyylikästä!


Ja kuinkas se sitten otettiin vastaan...


Kuten kuvista näkee niin hyvin. 

Niin siis NIIN hyvin, että molemmat hullaantuivat petiin aivan täysin! Muutaman viikon kokeilujakson ollessa edelleen voimassa ei petiä olla voitu nostaa sille suunniteltuun paikkaan eli keittiön kaapistojen päälle.


Tämä siksi, etteivät kissat ole "mahtuneet" petiin vielä kertaakaan yhdessä nukkumaan. Siellä on ainoastaan leikitty ja taisteltu yhdessä, joka ei ole kovin ihanteellinen tilanne, jos peti on metrien korkeudessa. Sen lisäksi kerran takan edessä siellä on istuttu sulassa sovussa yhdessä. Konsta oli jo melkeen nukahtamassa tilanteeseen kunnes huomasi, ettei keksi miten se käytännössä jaetussa pedissä tulee toteuttaa. Toimituksen huomiona tässä vaiheessa, että kaapistojen päällä olevassa vanhassa pedissä kyllä nukutaan miten milloinkin keskenään.Että näin. Edelleen sitä nukkumiskäyttöä odotellessa... tai sitten vaan pitää suosiolla tilata toinen peti?Mutta tärkeintä varmaan se, että kovasti siitä ainakin tykätään!

Peti on tuonut paljon uutta jännitystä elämään!
5 kommenttia:

 1. Oi kun kiva että kelpaa kissoille! Ehkä se sitten alkuinnostuksen jälkeen pääsee sinne kaapiston päälle? ^.^ Harkitsin meidän kissoille joululahjaksi sitä toisenmallista huopapesää, mutta hankinta jäi vielä syksymmälle. Ehkä uskaltaudun hankkimaan sen, kun teilläkin kelpaa noin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä odotellessa ;) Joo, materiaalina suosittelin. Siinä on jotain tooooosi ihanaa! En ole ihan varma mitä tuo materiaali virallisesti edes on.

   Poista
 2. Onpas hieno peti! Pitää käydä uteliaisuudesta kurkkimassa M&M sivuja, josko siellä vielä varastossa tuollaisia olisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kaikkia muita värejä mutta ei juuri tuota haluamaani niin tilasivat sitten sen liikkeeseen :)

   Poista
 3. It looks like the new bed test worked out great for both of you. It's going to be so great with all the wonderful naps you are going to take. Thanks for the share. Have a wonderful rest of your week.
  World of Animals

  VastaaPoista