perjantai 5. tammikuuta 2018

Joulun terveiset!

Joulun aikana kävi niin ikävästi, että palvelijan kamera päätti lopettaa toimintansa. Luotettavien Nikon-huoltojoukkojen yhteystietoja otetaan vastaan! Onneksi uudehko puhelin ottaa vallan kelpo kuvia joten ne on nyt kelvattava muuallekin kuin instaan.


Mikäs se jouluun kuuluukaan muu kuin riisipuuro! Fitness-Kreeta sai siivota kattilan.

Katsokaa noita järkyttävän söpöjä kantapäitä <3

Toimituksen huomio: palvelijalle ei kuitenkaan riittänyt kolmena aamuna nautittu riisipuuroaamupala vaan riisipaketti piti ostaa vielä joulun jälkeen ja ehkäpä viikonloppuna tulee pyöräytettyä uusi erä...


Puuron syönnin jälkeen oli hyvä rauhoittua glögeille ja joulurauhan julistukseen.


Pukkiinkin tuli tutustuttua. Konsta kuiskutteli sille vielä kuinka kiltti olikaan ollut... tai kenties uhkaili allergiakohtauksella, jos ei pukki toisi paljoan lahjoja?Joulun pyhinä oli kauniin lumista. Suksiakin tuli testattua ja ulkosauna lämpesi yhtenä iltana.

Ja olisihan se pitänyt arvata, että kilttinä oli ollut tämä kaksikko!Pukki toi mm. isossa paketissa kissoille ajastetun ruokailusetin, johon saa kaksi eri aikaa ajastettuna aukeamaan. Olisikohan jo aika testata... Palvelija ei malta odottaa testiruokintaa, kun kaksikko havahtuu siihen, että ruokaa ilmaantuu ilman palvelijan toimenpiteitä. 

Tai sitten tilanne saattaa olla se, että huomaavat koneeseen menevän evästä ja masiinaa sitten yritetään tuhota keinolla millä hyvänsä niin kauan, että ruoka ilmaantuu nenien uloittuville.Lautapelin lisäksi jouluun kuului hieman uhkapelejäkin. Tuo pokerinaama piti kuitenkin niin hyvin, että palvelija poistui pelipöydästä aika nopeaan...


Oliko muilla ollut kilttejä kissoja?

Hyvää alkanutta vuotta myös kaikille!

1 kommentti:

  1. We are glad you got a taste from the delicious bowl. We hope Santa Paws brought you some really fun goodies for you. Thanks for sharing the great photos. Have a fantastic rest of your day.
    World of Animals

    VastaaPoista