maanantai 17. joulukuuta 2012

Joulufiilistelyä....

Heipä hei. Siamilaisen ahteri näppäimistöllä päivitellään blogia joten älkäähän välittäkö mahdollisista kirotusvireistä.

Kissoja ajatellen piti ostaa jouluasetelma, tällä harjoitellaan itse joulukuusen
rauhaan jättämistä sitten jouluna "mummolassa"

Allekirjoittanut ei ole pelkästään hullaantunut kissoihin vaan joka syksy se pikku hiljaa saapuu... Marraskuussa huomaamatta pahenee ja pahenee. Joulukuussa sitten enää vaan odotellaan ja nautiskellaan. Kyllä, joulu on yksi intohimoni. Ihana, rauhallinen, tunnelmallinen ja perinteikäs.


Tässäpä hieman kotoa löytyvää joulufiilistelyä... 


Viikonlopun viimeisimpänä hankintana tonttu, jossa on sopivasti kokoa ja näköä.


Ei niin jouluisa, mutta niin näköiseni "tuikkukippo". Pääkallot ovat siis myös yksi innostava tekijä!


Baarihuoneen pöydällä asustaa pienempi tonttu... Itseään voi lohduttaa ajatuksella "ei, en näe pikku-ukkoja vaan se kuuluu sisustukseen".

Ja sitten itse asiaan...


Joululaulut soimaan ja pikkuapulaisen kanssa pakettipajaan!


Jännityksellä olin tätä hetkeä odottanut tiedostaen kissojen suuren rakkauden rapiseviin lahjapapereihin ja naruihin. Enpä kuitenkaan saanut kuin yhden tontun (kirjaimellisesti, on se aika tonttu) mukaani. Mies ja Elli jäivät katsomaan olohuoneeseen futista, tylsimykset!

"Minäkö? Mistään luvattomasta paperista, narusta tai pakettikortista en ole haukannut!"
 
Ei tokikaan. Konsta vain tarkkaili laatua rei'ittämällä tarpeellisiksi katsomansa erät ja tuotteet.


Tullattu. Good to go!


Pyydettäessä Konsta toimitti hopeisen narun tilalle punaista.


Itseasiassa Konsta osottautui oikeen kiltiksi pakettipajakaveriksi ja nukkui osan ajasta. 

Joten kuten nuoriherra yrittää kuvassakin sanoa, tervetuloa joulu, ollaan oltu ihan kiltisti!


Ihanaa joulun odotusta kaikille!

10 kommenttia:

 1. On kyllä niin kiltti ja hieno tonttu, että varmasti tulee paaaljon lahjoja! Ihana apulainen. <3

  Tunnelmallinen joulu tulossa siis. Hyvä on varmaan harjoitella etukäteen kuusen kohtaamista, mutta varulta kannattaa kuitenkin ne arvokkaimmat pallot nostaa korkeammalle. Täälläkin vähän mietiskellään, miten tuon kuusen kanssa on, kun kaksi huimaa hämmentää..

  VastaaPoista
 2. Reipas poitsu oli! Samoin tässä blogin kirjoittamisessa koko ajan läsnä... Mennään jouluksi vanhempieni luokse ja muistan kun äiti kauhun sekaisin tuntein pari vuotta sitten odotti Konstan tapaamista, mutta eihän me nyt tietenkään vielä jouluksi saatu poikaa kotiin joten viime joulu oli meille Konstan kanssa ensimmäinen yhteinen. Jos ei muuta niin saadaan taas vähän äksöniä joulupöytään ja varmasti kuusen neulasia lattialle. Lapsena olikin tapana, että kissojen omat pallot oli alaoksilla eikä haitannut kun ne sieltä käytiin pudottamassa, toivottavasti saan kivoja kuvia kissoista oikeankin kuusen äärellä. Ihanaa joulun odotusta Pirjo teidän porukalle!

  VastaaPoista
 3. Meillä lahjapaketit on aina hyvin kissojen raapimat, haukkaamat ja repimät. No, teippiä siihen, kaikki jo tietää keltä reijjitetyt lahajt on... :)
  NIIN kauniit kissat.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, hyvää joulunodotusta ja oikein tunnelmallista joulua teille!

  VastaaPoista
 5. Ihana tunnelma!! Mäkin tykkään joulusta ihan kauheasti! Joulumusa soi nonstop ja sytyttelen kaiken sorttisia jouluvaloja. Koristeet on must myös. Ja vakkarikuusi. Metrinen muovikuusi lipaaston päällä. Lahjoja en juuri ostele enkä ruokaa laita :) Kinkun paistan ja rosepippurisilliä laitetaan. Muut hommat jää Saarioiselle ja Eloselle nykyään :)

  VastaaPoista
 6. Onneksi kuule on Saarioiset ja muut "avut", helpottaa joulua kummasti - ei meilläkään koskaan ole laatikoita ite tehty, turhaa ressiä kun joulusta pitää saada nauttiakin. Nyt olen tehnyt parina vuonna bataattilaatikkoa ja lupasin äiskälle sitä tänäkin vuonna. Meillä on kotona oikea kuusi, varmaan siks että äitille on joulun ajaksikin jotain siivottavaa kun saa suhia niitä neulasia harjalla ja rikkalapiolla ;) ja kissat pitää onneksi huolen että neulasia on siellä lattialla ja kuusen vettä pitää lisätä säännöllisesti (sieltä on paras paikka käydä juomassa).

  VastaaPoista
 7. ÄÄK! Mäkin haluun tollasen pääkallo-tuikku-kippo-ihanuuden :) Mistä Mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kuule löytyy kaikissa mahdollisissa väreissäkin: http://www.kostaboda.se/
   Itse ostin tuon lentokentältä mutta tiedän että esim. Vaasassa näitä myy koruliikkeet eli ihan laatulasia, en silti malttanut kun yhden tässä vaiheessa ostaa ;)

   Poista
 8. Voi kun ihanaa fiilistelyä! Eikä välitetä kirotuvireistä :))) Mie oon kanssa aina ollu jouluihminen, nyt poikkeuksena ei joulustella ollenkaan. (vähän haikeeta :) ja siksi fiilistellään pitkin blogeja katsoen nättejä kuvia. Onpas ollu erinomaisia kissa-apulaisia, hauskat tekstit!
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan rentouttavaa on kyllä ollut ja kissat on nauttinut lepäilemällä myös. Kuusikin on pysynyt pystyssä! Harmi kun teillä on jäänyt joulufiilistely väliin, onneksi on blogeja :)

   Poista