maanantai 5. marraskuuta 2012

Karvaisessa valtakunnassa kaikki hyvin!

Elli toipui huikeaa vauhtia saatuaan lääkkeet ja oli jo keskiviikon operaatioon mennessä oma itsensä. 

Tässä on vähän vielä toipuminen kaveri kainalossa kesken. Nenukin on vielä ihan Nutriplussassa...


Niimpä kun keskiviikon eläinlääkärireissu koitti, oli mieli toisaalta reipas ja luottavainen ja toisaalta kurjaa viedä Elli taas paikkaan mistä palataan väsyneenä ja toipilaana. Jännitin koko aamupäivän ja iltapäivän puolella sain mennä hakemaan potilaan kotiin. Kolme huonoimmassa kunnossa ollutta hammasta oli poistettu ja operaatio oli mennyt hienosti! Jatkossa seurataan tilannetta ja viimeistään puolen vuoden päästä katsotaan uusiksi suuhun... 

Saimme jatkaa samalla kipulääkkeellä ja suuta huuhdotaan joka päivä. Olin huolissani kuinka eväs neidille maistuu, mutta mitä turhia! Keskiviikkoiltana olisi jo halunnut suurinta herkkuaan eli sipsejä ja torstai aamuna katsoi nenän vartta pitkin, kun tarjosin toipilasruokaa. Siispä olemme syöneet omaa märkäruokaa siitä saakka hyvällä menestyksellä. 

Kaikki siis hyvin! Alla vielä kuva äskeisestä kärpäsen saalistusreissusta. Ensin juostiin hurjia spurtteja ja kärpäsen istahdettua kattoon, alkoi tuijottaminen.


5 kommenttia:

 1. Jee! Hieno juttu! Kyllä siitä se toipuminen alkaa!

  Hammashommia on ollut muuallakin, Figolla ja Friedellä Frieden valtakunnassa ja nyt meillä. Jaakolla, joka ei ole kuin reilu kolme vuotta. Kuurilla ollaan, eroosiosairaus hampaissa.

  Onkohan kissoille olemassa sellaisia hammastikkuja kuin koirille? Joskus vaan mietin...

  VastaaPoista
 2. Samaa kuules juuri mietin kun katsoin sitä koirien tekohammasmainosta ja kun tiedän että appivanhempien berni syö tikun joka ilta.. Ei olis varmaan paha juttu olleskaan. Konstankin suussa kun kuulemma näyttää siltä, että jossain vaiheessa on hammashoitoa edessä. Ja Konstan tuntien se järsisi vaikka kiveä jos saa sen uskomaan, että kyseessä on herkku :D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että kaikki on paremmin. Kaverin kissa taisi saada
  uudelta pennulta parvon ja en edes ole uskaltanut soittaa
  kuinka siellä voidaan.Mutta teillä näyttää hyvältä:)

  VastaaPoista
 4. Koira syö joskus sellaista tikkua, jossa on kuivattua kanaa ympärillä. Arvaa vaan, onko kissat ympärillä. Karrkki varsinkin vetäisi sellaisen tikun tosta vaan. Olisi puuhaa ja repimistä. Leo on kiinnostunut muistakin tikuista. Ehkä pitäisi tarjota - salaa ;)

  Kokonaisia hiiriä? Tipusia? No, ehkä niitä tikkuja kuitenkin...

  VastaaPoista
 5. Hiiret kyllä maistuisi tälle meidän neidille. Toipilaanakin vintistä haettu ansaan jäänyt sai Ellin innostumaan! Konsta on enemmän tätä nykyajan nuorisoa... "mistä se maito tulee? No kaupasta".

  VastaaPoista