lauantai 20. lokakuuta 2012

Orifame Itseteossa - 2 vuotta!


Rakas juniorimme täytti tällä viikolla keskiviikkona 17.10. huikeat 2 vuotta!


Synttäreitä on juhlittu viikonloppuvieraiden kanssa leikkien merkeissä. Syntymäpäivänä emäntä oli valitettavasti työmatkalla, mutta posti oli tuonut tullessaan herkullisen onnittelukuoren...


Se sitten torstaina koko porukalla avattiin kunhan ensin laatu oli tarkistettu ulkoisesti rei'ittämällä kirjekuori ja samalla onnittelukortti. 

KIITOS ORIFAME KOTIPESÄN VÄKI!

Kiitos eritoten upeasta pojasta, jonka olette meille antaneet. Olemme edelleen poitsuumme ihastuneita ja rakastuneita ja eikä pikkuinen osoita onneksi turhia aikuistumisen merkkejä, poika kun on... On villinnyt viime aikoina 9 vuotiaan kotikissakaverinsakin huikeisiin sprintteihin ja riekkumisiin ympäri taloa!


Tässä vielä todistusaineistoa päivän tärkeimmistä touhuista eli Ikean hiiren kantamisesta, ei ole edelleenkään sen voittanutta.


Onnea Konsta!

6 kommenttia:

 1. Onnea Konsta! Olet niiiin hieno poika!

  VastaaPoista
 2. Konsta kiittää kaikkia kehräyksellä :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä siellä uudessa stailissa kodossa kelpaa sisustukseen sopivana pyöriä <3
  Hurraa Konsta!!

  VastaaPoista
 4. Kelpaahan tuon. Aamuisinkin on aina pieni hiiren heittely/noutosessio että pääsee juoksemaan spurtteja. Tuossa värissä jätkä kyllä sopii sisustukseen kuin sisustukseen, käytös sitten harvoin on kovin patsasmainen, ennemmin mennään kovaa ja kun ollaan paikallaan niin venytään mitä kummimmissa asennoissa.

  VastaaPoista