lauantai 17. lokakuuta 2015

Rakkauspoika kokonaiset 5 vuotta - onnea Orifame Itseteossa!

Ajatella, että viisi vuotta sitten en vielä tiennyt tälläisestä rakkauspojasta mitään. Kovin tyhjältä tuntuisi ajatus maailmasta ilman tätä rakkauspakkausta. Tänään Konsta viettää siis 5-vuotisjuhlapäivää! 


Kuten jo Instassa kuvan jaoinkin, menköön uusintana, ollapa näin komea, että näyttää hyvältä vaikka vessanpöntöllä kuvattuna. Epistä.

Jo alkuviikosta saapui salaperäinen herkulliselta tuoksuva kuori Konstan omalla nimellä varustettuna. Kissat ovat vuorotellen käyneet nuuskuttelemassa kaappia, jonka oven takana kuori odotti lauantaiaamua. 

Sankarin kanssa yhteisvoimin avattiin kuori aamulla sängyssä.Nams, HERKKUJA!


Kiitokset kotipesän kasvitädille!


Kuten jo mainittu, tämä poika on todellinen rakkauspakkaus. Hän haluaa huomiota nyt ja heti kun niin keksii. Sinisillä silmillään katsoo sydäntä särkevästi ja pakkohan se on sitten nostaa syliin purisemaan. Ja eipä tässä kohdin kissaliiton sivuilta löytyvä rotuesittely mene pieleen ainakaan tämän lauseen kohdalta: "Siamilaiskissa kiintyy ihmiseensä ja osoittaa avoimesti hellät tunteensa."


Sankari lepäilee aamurientojen jälkeen. Aamupalan jälkeen on pitänyt mm. tehdä perinteinen tupatarkastus huudellen ja taloa kierrelen, sen jälkeinen hiekkalaatikkoreissu ja pari ulkoilua tarhassa nyt kun ei ole liian kylmä. 3astetta plussan puolella tuntuu olevan se kylmyysraja ulkoilulle. Ellillä se oli -20 astetta. Siskonsa on villiintynyt synttäribileistä niin että on laukannut ravia ympäri taloa pientä pehmokalaa mukana heitellen. 

Taas se on todistettu, ei ollut rokotuksilla minkäänasteista vaikutusta... 


Kävivät tosiaan torstaina rokotuksilla. Olihan se jännää, kun odotushuoneessa oli mm. Kreetaakin kevyempi nakinpätkä eli pienen pieni mäyräkoiran pentu. Eläinlääkärin pöydällä Konsta esitteli rokotustilanteessa taas pukkihyppelytaitonsa ja kehräsi kohteliaasti, että olisi jotain kuunneltavaa. Herkellä pojalla on ilmeisesti myös herkät niskavillat, kun neulakin jouduttiin kerran vaihtaa epäonnistuneen yrityksen vuoksi. Lopulta rokotus onnistui Konstan ollessa Antin sylissä. Koomista oli myös se, että Konsta suostui syömään eläinlääkärin tarjoamia raksuja! Taisi olla äijällä tosi nälkä... Kreeta ei kerennyt raksuihin keskittyä vaan katseli ihmeissään ympärille eikä kerennyt edes huomata koko pistosta. Kotona olivat nälkäisiä eikä hetken päästä koko reissua enää muistettu. Onnistunut keikka siis!

Ihanaa viikonloppua kaikille! Palvelija jatkaa Konstan synttärijuhlintaa illalla leffassa kaverin kanssa, ehkä vähän hyvää ruokaa sitä ennen kaupungilla.

4 kommenttia:

 1. ONNEA Konsta! Kiva että ell -reissu meni noin mutkattomasti. T. Kissankokoisiakirjaimia
  J.K. Hienoa että pidät kanssa siamilaisen rotukuvausta kunniassa. Mäkin omalta osaltani hellin (ja työllistän) palvelijoitani miten vain suinkin ehdin. Ainakin ne sanoo, että tiesivät siamilaista hankkiessaan tarkalleen mitä tekivät muttei silti tienneet mitä saivat: koukussa ovat ;). T. Tesla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä täällä pidetään rotukuvausta arvossa, niin hyvässä kuin pahassa Konsta on eritoten hieno mallikappale rodusta :D

   Poista