keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Fly you fools

Eilen syksy saapui lopullisesti kotipihaan. Tai voisiko sanoa talvi, kun ensi pakkaset ovat purreet jo tällä viikolla? Aamulla töihin suunnatessa auton mittari näytti vieläkin -5.


Kun ei niitä kesäkukkia eikä kesää juurikaan tänä vuonna tullut niin näitä edes...


Todellinen syy syyskukille oli tietysti päivämäärä 6.10. On mennyt siis vuosi siitä, kun jätimme hyvästit Ellille. Vuoden aikana tuskin on ollut päivääkään ettei tuo elämämme hopeatiikeri olisi käynyt mielessämme. Parhaita hetkiä ovat ne kun tietäisi varmasti miten Elli olisi johonkin asiaan reagoinut. Tuhahtanut kenties... Hullaantunut salaa leikkimään jollain uudella lelulla... Paljon kauniita muistoja jäi tuosta upeasta kissasta. Kävimme sytyttämässä kynttilän ja veimme syyskukkia haudalle.


Ja mitä olisi Elli ollut tästä mieltä?


Tuhahtanut varmasti jotain tyyliin... "FLY YOU FOOLS".

Kuva Gandalf Harmaastamme napattu meillä rivarissa asuessamme kaverin järkkärin toimesta.

5 kommenttia:

 1. Ellistä asetelma olisi varmasti kaunis ♥ Joko vuosi vierähti, kuinka aika kuluu.....

  VastaaPoista
 2. Kauniit muistot säilyy ikuisesti <3

  VastaaPoista
 3. Juuri aamulla oli taas hetki kun Kreeta ja Konsta eivät halunneet tarhaan -5 asteeseen. Naurahdin itsekseni, että Ellin pakkasraja oli sen -10. Niin se vuosi kului, erilainen vuosi tosiaan kun ei ollut menossa mukana ulkona vapaasti ulkoilevaa kaveria. Tarhaa tehdessäkin monesti nauratti että mitä olisi Elli ollut tästä mieltä :)

  VastaaPoista
 4. Voi Elliä. Ihanaa kuitenkin, että tuollainen kaveri on ollut. Hyviä muistoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan - ilman Elliä meillä ei varmasti olisi Konstaa eikä Kreetaakaan. Eihän mun elämässä silloin olis mitään :) !

   Poista