maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kesä saapui juuri ennen juhannusta!

Kun kesä ei saavu meidän luo, tilataan se netistä!


Olin kenties unohtanut mainita miten helatorstain pitkällä vapaalla entisöintipuuska iski. Ei muuten ole meikäläiseen ennen iskenytkään ja tuskin tästä tapaa tulee. Iskän avustuksella eli allekirjoittanut osti maalia iskän ohjeiden mukaan, iskä hioi ja maalasi, allekirjoittanut hioi hieman jossain välissä ja iskä maalasi vielä uudestaan. Siinä se on! Upea tuoli, jossa en ole tosin vielä uskallettu hurjasti hengailemaan - sehän saattaa hajota ja samalla menisi pienten (ja iskän vähän isompien) kätösten jälki sen siliän tien!


Niin ja se kesä? Se saapui Vansin tennarien muodossa. Ei voi muuta sanoa kuin, että...
RAKASTAN.


Okei, koska sitä kesää ei niin kovasti ole vielä kuulunut niin tilasin tennareilla kaveriksi Conversen pipon. Söpöä. Unohdin tietysti pakata sen mukaan juhannukseksi - onneksi pärjäsin ilman!


Kunhan aika antaa myöten niin sitten taas niitä juhannuskuulumisia...
Nimim. Edelleen sitä kesää odotellessa

2 kommenttia:

  1. Hieno! Mukavan mallinen tuoli, tykkään! Meillä taitaa olla samanlainen mustana... Noista sun Vanseista tuli jotain mieleen, hm hm, pitäisi toteuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun saa ideoita omilla jutuillaan jollekin muulle - jäämme odottamaan! Tuoli on äidin lapsuuden kirjoituspöydän tuoli joten näitä on saattanut aikoinaan olla siellä sun täällä. Haluaisin vastaavat tosiaan mustana ruokapöydän ympärille, mutta mies ei ole vielä ihan lämmennyt ajatukselle. En tiedä kuinka paljon turkoosi versio auttoi asiaa - tuskin :D

      Poista