sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Lauantai pikakuvina!

Tätä kuului meidän lauantaihin.


Viikolla iski akuuttiautokuume. Ajankohta keväällä tietysti mitä parhain - silloinhan se aina iskee. Tällä kertaa syynä "ferrarin" sen verran huono happi katsastusmiesten mukaan, että sille tarvittiin seuraaja. 

"Oh Lord, won't you buy me..." ja pah, itse ostimme.Kissat pääsi ulkoilemaan. Kreeta oli kuin festareilla - sen verran paljon luonto tarjosi musiikkia joka puolelta pihaa. Kissojen lisäksi linnut ovat heränneet kevään saapumiseen. 


Hyvä ruoka kruunaa muutenkin onnistuneen päivän! Kesällä iskän kanssa testattu Portugalilainen valkkari toimi edelleen - viimeinkin Saksan rieslingit saavat viinikaapissamme seuraa jostain muusta maasta!

Ilta vietettiin Beatlesin keikalla. Tosin itse soitettuna, kun kaivettiin Guitar Hero pitkästä aikaa esiin. Päivän onnistumisen ketjua jatkoi se, ettei palvelija joutunut lopettamaan yhtään biisiä kesken huonon soiton vuoksi. Aivan mahtavaa.

Toivottavasti Antin säbäturnaus on edennyt yhtä onnistuneesti. Kissat ottavat päikkäriä sängyssä juuri siinä ainoan auringon säteen kohdalla. Johan ne aamupäivän leikkivätkin laatikkoleikkiä ja seurasivat jännityksellä lattioita pesevää palvelijaa. Pitäisiköhän lattioita pestä useammin ettei välineet näyttäisi niin pelottavilta?

Aurinkoista sunnuntain jatkoa! 
Palvelija suuntaa nyt piilottamaan talvivaatteita ja kenkiä varaston uumeniin.... pian saa ottaa uudet kevät/kesä/syys vansit esiin!

4 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä kuvia! Mä en ole saanu kissoja vielä terassia pitemmälle ulkoilemaan, ja siinäki vain ihan nopeasti pikahaistelut ja äkkiä takas sisälle lämpimään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en meinannut saada näitä sisään :D Täällä on ollut tosi upea kevätviikonloppu!

   Poista
 2. Mää jo hätkähdin, että biitlesin keikalla😜 Mutta hienot on ilmat olleet, totta. Meillä vielä se pakollinen 30 senttiä lunta ja kivikova hanki, mutta kevät tuoksuu jo ilmassa. Ja kuuluu. Ihan mahtavaa kollipoikienkin mielestä, sillä ne ovat vihdoin tulleet alas uunin päältä (aurinkoläikkään).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih :D Taitaa tässä vertailussa olla jollain välimatkakilometreillä olla vaikutusta asiaan. Kevät tulee joka paikkaan, pienin askelin :)

   Poista