lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kiusauksia Kreetalle - osa 278.

Nimittäin pari viikkoa sitten ostin viikonlopuksi kevään lähestymisen kunniaksia ensimmäiset tulppaanit! 


Jos en jo joka kevät aiemmin ole kertonut, että ne ovat suosikkikukkiani niin siis ovat. Parhaimmillaan tietysti valkoisina. Valitettavasti tulppaanit ovat myrkyllisiä joten ne menevät aina palvelijoiden poissaollessa eteiseen lukkojen taa.

Huomatkaa khh:ssä synkassa itseään pesevät kissat - ei voisi kukat vähempää kiinnostaa!

Silti, kiitettävän hyvin kissat ovat aina antaneet ne meillä olla rauhassa. Kreetakin kävi tekemässä hieman tuttavuutta, mutta jätti ne aika pian oman onnensa nojaan... viksu tyttö!


Mutta niinhän ne ovat nämä meidän kissat kuin yin ja yang, tosin jompaa kumpaa ja molemmat yhtä aikaa.


Tälle viikonlopulle oli vuorossa ne valkoiset tulppaanit ja kaupungilta mukaan tarttui erään liikkeen tarjoamana valkoinen ruusu huomisen naistenpäivän kunniaksi! Ja jos pari viikkoa sitten kukkia ostettiin lähestyvän kevään kunniaksi niin kyllä se nyt täällä on... ulkona ei juurikaan ole näkynyt viime aikoina mitään valkoista - tänään korkeintaan merellä aaltojen vaahtopäissä.

Kyllä nyt kelpaa (viittaan tekstissä ylös ja alas).

Täällä on tuuli siis lähes myrskylukemissa - siitä huolimatta lohi savustuu ulkona iloisesti (kiitos sähkösavustimen). Aamulla palvelija jätti kissat Antin onneksi (riesaksi ?) ja kävi vanhan gyminsä avoimissa ovissa fiilistelemässä "nuoruuden" salisuosikkia, bodypumpia. Vielä sekin tanko nousi ja heilui, mutta taitaa pysyä harrastukset edelleen hieman vähemmän kaupallisissa ympyröissä... Tunnin päälle sauna, kunnon aamupala ja hieman shoppailua. Nyt kutsuu jääkaapissa odottava skumppa ja illallinen... Upeaa viikonloppua ja naistenpäivää muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti