sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kim Jong Konsta

Kumartakaa suurta ja mahtavaa!


Näin suuri ja mahtava katselee alamaisiaan...


...ja lämmittelee tiskikoneen päällä hanuriaan.


Suuri ja mahtava sai eilen illalla lisänimen Kim Jong Konsta. Kutsumme kotiamme Pohjois-Koreaksi, jos lähdemme esim. yön yli reissulle niin, että kissat jäävät kotiin. Sen verran turvatekijät ovat lukituksen suhteen silloin huipussaan! Konsta vaan päätti illalla, ettei enää olisi kellään ulos asiaa ja hyppiessään välioveen, sai sen jollain ihmeen keinolla lukkoon. Mielenkiintoista, sillä palvelijalla on ollut suuria haasteita lukitsemisen suhteen jopa ihan avaimen tapaisella kapistuksella. 


Ja kukapa nyt ulos haluaisi, sillä siellä näytti tänä aamuna tältä!

"KÄÄK!"
sanoi suuri ja mahtava Konsta testatessaan ulkoilua muutaman askeleen verran.
2 kommenttia:

  1. Konsta on taitava poika! Palveluskunta on vaan nyt tyytyväinen, että joku pitää jotain rotia menoista! (Konsta ei kyllä oikeasti näytä ihan hirveän suurelta pomottajalta... voe että se on ihana!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun puolesta ovet voitaisiin lukita talven tultua ja avata uusiksi kun pahin kevät on ohi - muutaman kuukauden talvihorros ei olisi pahitteeksi, jos vain jouluksi saisi teleportata itsensä "mummolan" jouluun :) Ja ei se kyllä hirmuinen pomo ole, hassu rakas, jolta eilenkin Kreeta varasti sylipaikan. Kreetasta on kovaa kyytiä kasvamassa kunnon emäntä :D

      Poista