torstai 9. lokakuuta 2014

Yhteisiä viimeisiä hetkiä

En tiedä osataanko sanoa tässä vaiheessa kuin suuren suuri ja lämmin kiitos kaikille osanotoista. En olisi koskaan voinut uskoa kuinka paljon sähköiset sanat voivat tälläisessä tilanteessa lämmittää. Tunteiden näyttäminen julkisesti ei ole suomalaiseen tapaan kovin helppoa joten on ollut ihana tietää, että jossain olette te, jotka tiedätte kuinka raskaasta asiasta on kyse.


Tässä kuvia Ellin viimeisistä päivistä kanssamme... Mukaan laitan kauniita sanoja, joista olemme teiltä saaneet lohdutusta näinä päivinä.


"Paras naapuri ikinäkään  Tuolla sen pensaan alla on ollu tosi hiljasta"

"Pitkäaikainen ystävä ja perheenjäsen on poissa, mutta ihanat muistot elää yhä"


"Muistossa hyvissä, niin kallista kultaa. Kuin pienenä olit turvassa sylissä, myöhemmin opit omaa pihaa kulkemaan. 

Nyt kun elonaika katkaisi yhteisen polun, silti sydämessä voi taata ikuisen yhdessäolon.""muistoista voimia, ne ei katoa minnekään"

"Läpi kyynelten lempeästi loistaa muistojen aurinko..."


Kaverit oli lähellä tukena viimeisiin hetkiin saakka.


"Olen avaruuksien Kissa, olen Kissa ihmeellinen. Olen unien, tähtien kissa, Tulin takaa pilvien. Minä rakensin teille talon, jossa paljon rakastetaan. Nyt takaisin lähden, vaan palaan uniinne toisinaan."


Maanantaina oli onneksi todella kaunis päivä ja loppujen lopuksi siitä tulee jäämään kauniit muistotkin. 


Yksi ruusu meiltä kaikilta Ellille.Ja yksi meille Ellin muistoksi. 


Kauniit hyvästit pitkäaikaiselle ystävälle, joka oli mukana... aina ja kaikessa. Joka kuunteli ja lämmitti mieltä ja syliä. 

Vaasan kissatalo sai tänään Ellin ruokia ja samalla kävin silittelemässä rescue kissoja. Pehmoisen harmaaraitsen ikävä iski, kun valkoista kotikissaa rapsutellessani huomasin, ettei kotona ole enää vastaavaa pehmoisen pyöreää kurisijaa. Tämä kaksikko K, kun on kovin lihaksikasta mallia kotikissaan verrattuna.

2 kommenttia:

  1. Aina yhtä surullista ja raastavaa. Ei siitä mihinkään pääse. Mutta usko, sekin päivä koittaa, kun hymyllä muistelee ja on onnellinen, kun on joskus ollut sellainen kaveri! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, upea ystävä Elli oli ja vaikka suuri kaipaus jääkin niin onnellisia saadaa olla siitä miten hieno elämä sillä olikaan.

      Poista