tiistai 14. lokakuuta 2014

Positiivisiakin viboja!

Terveisiä rentouttavasta viikonlopusta, johon kuului mm. suppilovahveroiden etsintää ja löytymistä, loimulohta pihakodassa, ulkosaunausta, juustoja, viiniä ja pitkään nukkumista.


Ohjelmassa oli vaihtelua kodin arkeen teemalla Kreetan ensimmäinen "mummolavisiitti"! Ja olisihan tuo pitänyt arvata. Autossa menomatkalla lauloi vain ja ainoastaan Konsta kuten ennenkin. Kreeta ihmetteli rauhallisesti vieressä tyyliin "mitä tuo jäbä huutaa"? Kreeta käyttäytyi muutenkin kaikinpuolin mallikkaasti.

Sunnuntaina Antin ollessa kauden ensimmäisessä säbäturnauksessa, matkattiin me muut isoveljen perheen luo. Lopullinen kissojen väsytys suoritettiin siis veljen tyttöjen toimesta. Viikonloppu oli kuitenkin jo tehnyt tehtävänsä eikä kissoista irronnut hirmuisesti leikkiseuraa. Eiköhän taas seuraavaksi kun saadaan tytöt tänne kissojen maaperälle...


Kreeta hurmasi mummolan väen tohveleita myöten!


Mukana matkassa oli tietenkin suosikkileluja, kuten mustekala, jota heiteltiin niin että kuvasatona pelkkää abstraktia taidetta...


Konsta, muutamia spurttailuja ja ralleja sekä ulkoilua lukuunottamatta, otti selkeän isoveljen roolin. Isoveljen rooliin kuului mm. aamuraksujen yrjöys valkoiselle matolle. 

Hups.


Konstalle tuli lelujen suhteen lievä valinnan vaikeus.Kreetan yksi suosikkipuuha omien lelujen paiskailun ohella oli sisään lämpöä etsimään tulleiden kärpästen saalistaminen. Niitä piti metsästää mm. keskeltä ruokapöytää iltapalan aikana sekä olohuoneen ikkunasta tassut lasissa imukuppimaisesti sojottaen.
Konstaa närkästyttää, kenties Kreeta on yrittänyt leikkiä herran hännällä...Osasihan tuo nuorimmainen olla hetken aloillaankin.


Eilen tuli viikko siitä, kun hyvästelimme Ellin. Perjantaina saatiin hautakoriste ja viikonlopuksi uusi kynttilä jäi tuomaan valoa haudalle. 

Eilen kynttilää sytyttämään lähti myös Konsta.Sunnuntaina palatessamme Konsta oli levoton. Pari päivää on mennyt hieman rauhattomana ja huonolla ruokahalulla. Ehkä Konsta on nyt tajunnut, ettei vanha kaveri enää palaakaan. Iltaruoka maistui kuitenkin vaihteeksi paremmin, ehkä se siitä...

2 kommenttia:

 1. Oi kissat! :) Mutta ovatpa kauniita, molemmat.

  Tässä yhtenä päivänä katsoin vanhoja videoita Wimeosta. Yhdessä oli Kape huutamassa laiturilla, ja saman tien Jaakko ja Leo riensivät luokseni, kun kuulivat tutun äänen. Kyllä ne muistivat... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kauniit lapset on meillä :) ja Konsta täyttääkin tänään vuosia - 4 vuotias jässikkä!

   Ihana ajatus miten Jaakko ja Leo muistavat Kapen <3 Tästä syystä olen yrittänyt varoa vielä tässä vaiheessa Konstan kuullen puhumasta Ellistä liian kovaan ääneen. Jätkä on nyt hieman rauhoittunut alkuviikosta ja ruokakin taas maistuu, kävin hakemassa RC Calm raksuja ja saa nyt osana niitä tuon yhden pussin verran.

   Poista