perjantai 23. toukokuuta 2014

Normeista poikkeava näky

Ellin vaivat on tuoneet mukanaan mukavaakin katsottavaa. Tätä ei olekaan nähty sitten Konstan pentuajan... Siinä ne pyllyt vierekkäin nautiskelevat päivällistä. Rakkaat vieretysten. 

Elli on päättänyt ettei syö enää omia ruokiaan, tämä selvä, laitetaan mitä neiti haluaa.


Ollaan nautiskeltu kesästä. Molemmat haluavat työntää nenänsä ulos jo aamulla ensimmäisen palvelijan noustessa ja sitähän sitten tulee mitä pyydetään. "Jos Elli niin haluaa" on ollut meidän viimeaikainen mentaliteetti. Siellä se ulkona nenä pitkällä nauttii kesästä ja helteisimmillä keleillä kellahtaa varjoon.

Puuttuu vaan, että hännät olisi somasti yhdessä kiemuralla... no joku raja!

Ollaan osattu nauttia yhdessä näistä ihanista kesäpäivistä. Jotenkin sitä vaan arvostaa jokaista yhteistä hetkeä...

2 kommenttia:

 1. Ellille, vanhalle rouvalle, pitää suoda oikeuksia �� Meillä aikoinaan Kapesta sanottiin (ei suostunut syömään Ell:n ruokaa), että vähän lyhyempi mutta onnellisempi elämä. Kape eli 18,5 vuotta, onnellista vuotta. Siihen päätökseen olen oikein tyytyväinen.
  Ellille paljon aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin juuri ollaan ajateltu kun Elli on ottanut oikeuden ruokailla luonnon antimilla... Se on se onnellisuus :) Ja sillä kissalla tuntuu kyllä olevan 9 hengen sijasta 109. Sen verran monta kertaa olen jo ollut antamassa periksi ja tuolla se taas menee onnellisena häntä pitkällä pitkin reviirejään.

   Poista