lauantai 1. maaliskuuta 2014

Hyllytilaa kauniille riimeille

Niin se helmikuu, oi the täydellinen kuukausi. Ainakin se on nyt ohi, sanotaan sen verran.

Ääretön pimeys ja väsymys on täyttänyt palvelijan mielen, mutta onneksi kotona on piristäviä tekijöitä. Verenpainemittarin lukemien mukaan voidaan tosiaan uskoa siihen, että kissoilla on verenpainetta laskeva vaikutus.


Viikko sitten keksimme, että viskihuoneemme tarvisi pienen kirjahyllyn luomaan huoneeseen hieman rentouttavaa lukunurkkausmaista tunnelmaa. Se mitä oman alueen huonekaluliikkeistä ei löydy, löytyy netistä ja perjantaina tuote olikin jo matkahuollosta noudettavissa. Helppoa, joustavaa ja nopeaa toimintaa ilman, että tarvitsee edes jutella kenenkään kanssa!


Konsta oli heti kotona tarkistamassa tuotetta.


Terävistä kynsistä huolimatta tarkkaan pakatun hyllyn kanssa tarvittiin myös saksia. Elli huiteli varmaan ulkosalla jo tässä vaiheessa. Jos sivumennen voidaan mainita, on kevätkin päättänyt saapua ja Elliä ei sitten enää mikään sisällä pidättelkään. Tassut on päästävä kuraamaan hinnalla millä hyvänsä ja reviiriä on vartioitava haukan katseella. 


Konstalle tärkeämpää on uuden tavaran vastaanotto ja tarkastus. 


Juurihan tätä kissan on annettava tehdä, tunkeutua kaikenmaailman pusseihin ja muoveihin. Ei hätää, palvelija oli läsnä koko ajan ja tarkastus loppui lyhyeen kun tie loppui kesken.


Lopulta hyllyyn saatiin uudet ylpeyden aiheet. Vinkkinä kaikille nettiantikvariaatit josta kirjojen osto käy käden käänteessä ja sain hyllyyni kauan kaipaamani kirjat, joiden painokset on kirjakaupoista jo myyty loppuun.

Ja kyllä. Helmikuu päättyi ainakin parhaalla mahdollisella tavalla, kun olimme Antin kanssa Jarkon soolokeikalla Vaasassa eilen. Niin intensiivistä, kotoisaa, sydämellistä ja vangitsevaa keikkaa en ollutkaan nähnyt aikoihin. Kuten viereisessä pöydässä meitä vanhempi mieshenkilö sanoin, hieno mies. Kyllä.

Onhan kuitenkin aina lopulta
aika hienoa olla elossa,
nousta ylös ja sanoa:
pidän teistä ja tästä paikasta.
-Jarkko Martikainen

Hienoa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Kylläpä Konsta ihan antaumuksella tutkii ja tarkastaa. Kissoista ihan ykköshommaa!

  Hylly näyttää hyvältä! Mukavaa, että kaivatut opukset löytyivät. Nyt kelpaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konsta on kyllä asiassa mukana kunhan ei vaan ole liian jänskää kyseessä :D Aina yhtä jännää kun jotain uutta tuodaan kotiin. Elli hoitaa sitten tuon ulkopuolen tarkastelun.

   Hylly saapui kyllä supervauhtia ja olin niin tyytyväinen miten helposti netin kautta kaikki onnistuu! Tuo on hauska huone, ihan eri tunnelma siellä on kuin missää muussa huoneessamme kotosalla.

   Poista