lauantai 7. syyskuuta 2013

Vaikka ulkona ei siltä näytäkään, on kesä taas virallisesti päätetty.

Lähdimme taas perheen kesken viettämään kesän eli mökkikauden päättäjäisiä.


Uuteen mökkiin tutustuminen meni kuten arvata saattaa. Kissat astuivat sisään ja Ellin tutkittua paikat, kotiutui se saman tien Konstan vielä kyyhöttäessä hieman pelokkaana parvella.


Itseasiassa Elli taisi jopa hieman rakastua keittiön mattoon. Liekö joku toinen eläin siinä majaillut aiemmin...Ei se kuitenkaan kovin kauaa vienyt, kun Konstakin oli jo kuin kala vedessä ja ihmetteli uutta paikkaa myös ulkopuoleltakin, tosin ikkunan välityksellä.


Konstan suosikkipaikaksi tuli kuitenkin parven portaat. Sieltä näkee joka puolelle!


Olimme vuokranneet mökin ja siksi paikka oli siis meille aivan uusi tuttavuus. Sisustuksesta kuitenkin paistoi läpi omistajien innokkuus tiettyyn aiheeseen. Samoin kuin ehkä omasta kodistani näkee innostuksen kissoihin! Kuvat siis puhukoot puolestaan.Ja tässä siis vain pikku osa hauskoista lehmuista ympäri mökkiä ja sen ulkopuolellakin! Lauantaina käytiin pyöräilemässä ja veneilemässä, sillä reissulla nähtiin lehmuja ihan livenäkin. Kovin välinpitämättömiä tyyppejä meidän keskusteluyrityksistä huolimatta.

Hohhoi...


Iltahämärissä saunottiin ja teemaan kuuluen sytytettiin muutama piharoihu. Itseasiassa pihatulia laskettiin olevan yhteensä 43...Rakettejakin oli!


Saunan vieressä oli kylmäallas, johon osasi suunnistaa tulien avulla. Altaassa oli ihana käydä viilentymässä saunan löylyistä. Kissat eivät testanneet kumpaakaan ja rannassa ammutut raketitkin taisivat jäädä väliin, kun eivät olleet moksiskaan palatessamme mökkiin.


Elli pääsi lenkkeilemäänkin ja talutusapua oli taas tarjolla kahden pikkutytön verran. Saattoipa olla että pari kertaa Elli karkasi omatoimisestikin ulos... ja palasi hienosti takaisinkin. Hyvä Elli.


Teemaan sopien veljen tytöillä oli kissa-aiheiset paidatkin. Mieluusti pukevat ne päällensä, kun tietävät meidän olevan paikalla. Asiallista meininkiä!


Näin päättyi siis meidän kesä jo viikko sitten. Silti aurinko paistelee ulkosalla ja houkuttelee testaamaan vieläkö siitä saisi kesäisiä tuntemuksia aikaiseksi... Saatamme mennä testaamaan, aurinkoista viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ikkuna - tuo kissamaailman televisio ;)
  Välillä toivon, että meidän olkkarin ikkunan näkymät olis vähän vilkkaampia kuin vain satunnaisesti ohikulkevia koiranulkoiluttajia, mutta silloinhan valjastelu hankaloituisi kun pihalla on enemmän pelottavia asioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan :D turvallinen aktivoija, elämä ikkunan takana. Meilläkin on aika tylsät maisemat kotona kun on vaan peltoa ja metsää mutta talvi ja linnut kun saapuu lintulaudalle niin johan kelpaa katella!

   Poista
 2. Viihtyisä mökki ja hauskasti sisustettu! Mukavaa, kun kissat noin nopeasti kotiutuvat.

  Niin, kai se kesä on ohi. Harvoin kyllä on nautittu näin kauniista syksyisistä päivistä. Ja syksyiset yöt sitten! Selkeää, pimeää, välillä lämmintäkin.

  Kyllä tuo Konsta on komea! Ja ihana kaikin puolin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyinen yö on täällä kovin sumuinen, kuten aamut ja illatkin. Lisää jotenkin tunnelmaa. On nuo kissat ihania kun ovat niin reippaita uusille jutuille, Konstakin nykyään paremmin kuin aiemmin. Hyvä vaan kun niitä kuljettelee joka paikassa mukana. Elli on tehnyt kaikkea mahdollista kun opiskelijoina elämä ei ollut niin simppeliä mm. kissan kanssa matkustamisen suhteen joten Konstan mamman poikamaisuus menee siinä mielessä vähän tämän nykyään helpomman elämän laadun piikkiin ;)

   Poista
 3. Keräilin ennen lehmiä ja tuo lehmä riippukeinussa oli valloittava. Vieläkin niitä on siellä täällä, suosikkini lehmä enkeli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippukeinulehmu oli kyllä riemastuttava :D Millainenkohan mahtaa olla lehmä enkeli, sellaista ei tainnut tuolla näkyä.

   Poista