tiistai 16. heinäkuuta 2013

Jotain joka vuotista ja jotain vuosien jälkeen...

Loma alkoi rakkaan toverini kyydissä.


Kupla, todellista ystävyyttä vuosien takaa. Kolmisen viikkoa sillä ajeltiin tänä kesänä työmatkoja. Kutsuin kuplaa työmatkamotivaattoriksi ennen lomia... toimii!


Kuplan Mini-Me.


Loman kunniaksi Motonetistä tarttui Volvon iskarien lisäksi mukaan käheääkin käheämmät karvanopat!


Siinä ne heilui matkan kotipuolesta Kaustiselle, nyt heiluvat veljen työmatkojen piristeenä. 

Lomamme kunniaksi Kaustisella juhlittiin taas, joka vuotiseen tapaan halusin olla paikalla. Perjantai-illan kruunasi folkhenkinen Stig!


Kaustinen - folk music festival


Stig tunnelmoi...


Keikan koomisinta antia oli nuoret osallistujat, jotka pitivät varmasti meikäläistä vanhana kääpänä. Tämä osallistujakunta oli vielä niinkin nuorta, että ryypyn ottamisen kohdalla ottivat aimo kulauksen ehtaa ja aitoa Rainbow tai Euroshopper colaa. Saattoi myös olla, että heillä oli hieman erilainen näkemys biisien sisällön suhteen kuin itselläni... ehkä parempi niin?


Jotain olennaista alueelta tänä vuonna puuttui. YLÄASTE!

Mitä ihmettä, eikö täällä enää käydä kouluja? Ilmeisesti uusi nousee jossain vaiheessa... Nyt koulun jäämien luona oli vain nuorison graffitteja. Tässä sen näkee mitä tapahtuu, kun koulut hajotetaan ja kulttuuri kukkii paikkakunnalla!Jos festivaaleilla käynti on joka vuotista, vastapainona toimi vuosien jälkeen visiitti "taivaallisen rauhan aukiolla" kuten isäni paikkaa kutsuu.


Käsiä ylös ja hihkaisuja esiin jos joku tietää missä ollaan!


Laiturin nokasta liottelin varpaita erämaajärvessä... Jotkut eksyivät uimaankin.


Koivu tuoksui saunassa.Tarjolla oli saunan lisäksi myös eväsleipiä, nokipannukahvit ja makkaraakin, jotta matkalaiset jaksoivat taittaa pitkän matkan takaisin kotiinsa...
Ilta-auringon painuessa nevan taa oli rentoutunein mielin mukava suunnata kohti yöpuuta.
Kotkan pesä, eikä nyt tarkoiteta vaasalaisille tuttua paikkaa jäähallilta.


Sateenkaaren toinen pää osoitti erämaakämpälle ja toinen oman peiton suuntaan. Hyvät vaihtoehdot.


Ja mekin ollaan tietysti mukana! Lepäillään sadepäivinä melkeen ihan jokseenkin kiltisti...

3 kommenttia:

 1. En hihku, kun en tiedä, mutta soisin tietäväni. Onpas ihana paikka! Voi...! Kyllä kelpaa :)

  Sadepäivä täälläkin tänään. Karvakamut on niin hiljaisia ja nukkuvaisia, ihan itsekin mielellään painuu sohvan uumeniin...

  VastaaPoista
 2. Kamalan kauniita kuvii, paitsi festarikuvat. Sain aikoinani bändien mixaajana ollessani moisista ihan tarpeeks. Niin kaunis erämaa, kissat ja kupla, ainoossa oikeessa värissä!!
  Mun eka kupla oli punanen, vm 65.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, aurinko laski komeasti juuri kun nevaa ylitettiin. Kupla on hauska auto, tarvii vain vähän kärsivällisyyttä ja iloista mieltä kun lähtee liikenteeseen. Sillä saa ihmisetkin hyvälle mielelle! Kaustisen festarit on rennon letkeät ja mukavan maalaishenkiset, siellä kelpaa olla vauvan ja vaarin ja monen siltä väliltä.

  VastaaPoista