perjantai 12. huhtikuuta 2013

Uusi jäsen kissamaiseen joukkoomme!

Tässä hän nyt on, uusin tulokas.


Kaveri aristaa vielä hieman joten parempaa kuvaa ei ole vielä tarjolla, mutta nyt on siis kevään odotus palkittu! Onnea minä. Kyseessä myöhästynyt 30-vuotislahja itselleni. 

Idea kuvaan tuli katsellesani Liisa Ihmemaassa uusinta versiota (joka on muuten erinomaisen hienosti tehty elokuva). Aloin miettiä millainen tämä salaperäinen hahmo onkaan, kyselin muiltakin mielipiteitä... Onko kyseessä hyvä vai paha? Tullessani lopputulokseen, että irvikissa on hieman mystinen, hyvin itsenäinen ja todella kissamainen hahmo, joka ilmestyy kun tarvit neuvoja tai johdatusta, totesin kyseessä olevan seuraavan tatuointini aihe. Siellä se nyt on!

Irvikissa liittyy siromman toverinsa joukkoon, joka on ilostuttanut ihoani jo muutaman vuoden.


Ja Ellin ja Konstan kaikki jo tuntevatkin. Tässä siis tämä kissamainen joukkoni!

7 kommenttia:

 1. Aivan mahtava, wow! Ja kaunis on häntä edeltänytkin tapaus!

  VastaaPoista
 2. UPEA ja totta myös eka, olen pitkään jahkaillut, ei siis pelota, mutta
  hintaa pohdin jos haluisin ihan valokuvasta molemmat pojat tai säästäen
  tassut joissa kaikkien myös edesmenneiden kirjaimet :)

  VastaaPoista
 3. No on kyllä hieno irvikissa! Aika upeat värit, täytyy sanoa. On tuo toinenkin tatska kyllä tyylikäs. Pohkeessa?

  Tyttären kanssa katsotaan noita tatuointiohjemia telkusta, niitähän in nyt muutamia. Sitten jutellaan: millainen ja minne? Kun mamma hurahtaa, niin tytär on luvannut tyylitellä kissafiguurin.

  Onnea 30-vuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kiitos, 3 ja 0 tuli lasiin tuossa viime vuoden lopulla ja olin kai alitajuisesti ajatellut, että talon osto olisi riittänyt, mutta päätinkin haluavani jotain vieläkin henkilökohtaisempaa itseltäni lahjaksi ;)

   Poista
 4. Kiitos kommenteista :) Kyllä näitä kuvia joutuu hetken miettimään, kun se siinä tule tovin olemaan. Tassut olisi varmasti hyvä idea! Itsekin olen miettinyt omia kissojani niin, että tekisin vaikka jokaiselle oman pienen tähden tai muuta vastaavaa. Ehkä siitä sitten seuraavaa ideaa jalostamaan... Ihanaa jos löytyy taitelija perheestä niin saa todella itsensä näköisen kuvan ja varmasti ainutlaatuisen!

  VastaaPoista
 5. Anteeksi tyhmyyteni, onko irvikissa jalassa vai kädessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohkeessahan tuo asustelee. Toisaalta ihan imarteleva kysymys ottaen huomioon, että pohkeeni on äärimmäisen leveän näköinen tuossa kuvassa ja kyllä, ihan oikeastikin :D

   Poista