tiistai 22. elokuuta 2017

Minkäslaista viinaa tuo absintti on...Kesälomalla palvelijat tosiaan röyhkeästi ottivat omaa lomaa muutaman päivän verran suunnatakseen lämpöiseen Prahaan.


Kaupunki oli hieno ja turisteja tuntui olevan paljon liikkeellä. Suurimman vaikutuksen teki varmaan tuo kuuluisa silta, jonka voi upeimillaan kuvitella syksyisen kuulaana ja kosteana aamuna.
Vanha Beatles-fani bongasi tietysti myös Lennon Wallin.


Ruokaa oli jos jonkinmoista ja joka päivä yritettiin testata jotain erilaista ja mieluusti myös paikallista. Onneksi pari blogia vinkkasi hyviä paikkoja ja niistä jäi muistoksi mm. jäniksen maksa ja friteerattu juusto perunasalaatin kera. Samaisessa paikassa isäntä maisteli tuopillisen vaahtoa. Kyllä, sitäkin sai tilata perusoluen tai puolet vaahtoa ja puolet olutta vaihtoehtojen lisäksi.


Ja koska Praha niin tottakai myös absintti. Sitä tarttui toki myös tuliaisiksi. Asiantuntevat tarjoilijat löysivät tarjoilutavoista molemmille sopivat vaihtoehdot joka sai kokemuksesta vielä mieluisamman.Ruokaa oli joka annoksessa enemmän kuin reippaasti. Liha oli maukasta, mutta järkyttävät kasat leipä- ja perunalisäkkeitä olisi voinut vaikka jättää vähän pienemmälle määrälle...


Linnan alue oli upealla kukkulalla ja sai kyllä selkeät mielukuvat aikaiseksi siitä millaista aikoinaan on ollut siellä asustella...Onneksi tosiaan sitä ruokaa ja juomaa riitti ettei kilometritolkulla kävellessään päässyt vallan riutumaan!Näihin kuviin ja tunnelmiin, kiitos Praha.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti