torstai 18. toukokuuta 2017

Kissanpiiskaajan... WHAT?

Palvelija piipahti parisen viikkoa sitten aktiivilomalla lähiseudulla. Nimittäin Kristiinankaupungissa!


Treenaamisen lomassa tuli tutustuttua idyllisen kauniiseen pikkukaupunkiin, jota voi todellakin suositella rentouttavaksi kesäkohteeksi. Meri-ilmaa hengitellessä voisi kuvitella varmasti viettävänsä tuolla päivän ihastellen vanhoja puutaloja.


Kovin paljon kissamaista nähtävääkin oli... ja siis mikä kuja? Onneksi Wikipedia osasi kertoa kujan tarinan ja kävi ilmi ettei kissoja ole vahingoitettu toisin kuten nimestä voisi päätellä. Kujalla ei kuitenkaan yhtäkään kissaa näkynyt joten hieman epäluuloisena palvelija joutui poistua paikalta... 


Turistimateriaali antoi kuitenkin ymmärtää, että kissoja tuolla kaupungissa asustelee omilla kujillaan ja niiden laskemistakin suositeltiin. Joten toivottavasti jollain muulla on parempi tuuri!Pitäähän treenin lomassa tankatakin ja se tapahtui tietysti ihan vain nimen perusteella valitussa ravintolassa. Kyllä siellä vatsansa täyteen sai!


Kissoja ei näkynyt edes majapaikassa, mutta sielläpä olikin oma kesyyntynyt rusakon poikanen! Niin symppis! Ja taloon saapuu lähempänä kesää omat kanat kotkottelemaan. Mahtava pajapaikka oli varattu ensimmäistä kertaa airbnb:n kautta ja kaikki meni senkin suhteen vallan mallikkaasti.


Palvelija suosittelee siis lähimatkailua ja Kristiinankaupunkia muillekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti