keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Summer's (almost) gone...

Hassua puhua kesän virallisesta päättämisestä, kun vielä on mökkireissua suunnitteilla syksyn alkajaisiksikin, mutta tässä tämä jälleen... kesän virallinen päätös mökkimaisemissa tutulla porukalla!Ensin piti hieman tutustua automatkan jälkeen uuteen paikkaan. Portaikosta on aina hyvä pälyillä ja hetken päästä voi asettua vaikka keskelle mökkiä päikkäreille.Toki kaapitkin piti tutkia, mutta kävelyille ulos ei kaveukset halunneet, sillä viikonloppu alkoi sään puolesta valitettavan myrskyisissä merkeissä.Onneksi sää parani sunnuntaiksi ja palvelijat pääsivät tekemään mitäs muutakaan kuin sienestämään! Alueella oli mm. niin paljon karvarouskuja ettei niitä vain malttanut jättää maahan. Pakkasen lähestyessä täyttymistään tehtiin niistä myös etikkasieniä. Nam.


Ei hätää, näitä ei kerätty.


Edes sienireissulle eivät karvakorvat halunneet mukaan. Oli niin paljon tärkeämpää tekemistä, mm. päikkärit ja kaverin pesu.

Sää tosiaan suosi sunnuntaina eivätkä kukat ainakaan näyttäneet siltä, että syksy lähestyisi vielä kovin uhkaavasti.Ulkona tarkeni jopa syödä eli syyskuu ja terassi, check.
Kun lähdön hetki koitti, olivat kaverukset niin kotiutuneet että toinen piti hakea saunasta ja toinen katseli sinisillä silmillään sohvan karmilta "oikeesti, joko nyt pitää lähteä?". Mikäs mökkireissu se olisi jos ei joku olisi saunaan sammunut?Sellainen kesän päätös tänä vuonna!

3 kommenttia:

  1. Ja nyt pitkä kylmä talvi lähestyy.. Onneksi on kissat lämmittämässä :)

    VastaaPoista
  2. Silmin nähden mainiot kesän päättäjäiset teillä ja kissiäiset ihan messissä! Meillä ymmärrettiin jo hakeutua takan päälle lämpöön (palvelija vaan joskus miettii, mahtaako ne oikeasti tietää poistua paikalta ennen kuin sulavat...)

    VastaaPoista
  3. Täälläkin on jo lämmitelty takan lämmössä. Kreeta sen päällä, kun pääse sinne keittiön kaapistojen päältä :D

    VastaaPoista