sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Orifame Itseteossa 17.10.2013

Onnea meidän 3-vuotiaalle sininassikkahanibaniihkupihku-Konstaliinille!


Minä katala palvelija olin aamulla unenpöpperössä päivistä niin sekaisin, että unohdin synttäripusutella jätkän läpimäräksi. Tuli paha mieli, kun päivällä sen huomasin...


Onnekseni Konstaa ei haitannut, kun postikin oli tuonut mukanaan niin jännän kirjekuoren ja vieläpä ihan Konstan omalla nimellä!


Voi mitä ihanaa ja jännää sieltä pajastuikaan. Lierolieronen, joka hassusti vieläpä maastoutuu olohuoneen mattoon. Kolme vuotias intoutui yksin leikkiin ja kirmaili lierosen kanssa ympäri taloa!


Kiitos Orifame kotipesään postin tuomisista! 

Puhumattakaan tästä ihanasta pojasta!


Konsta kiittää ja haukkaa han-paat narskuen uudesta lelustaan.

Poitsu on viimeisen puolen vuoden aikana selvästi saavuttanut aikuisen miehen mittoja ja paikoin käytökseltäänkin aikuistunut. Huom. "paikoin". Sai juurikin sellaisen sporttivarttispurtin, että vierashuoneen hyllyn päältä posliinit lenteli. Nyt nukkuu kiipeilytelineessä ja mulkaisee pahasti, jos kauneusunia häiritään... on nämä sellaisia kavereita että :)3 kommenttia:

 1. Onnea Konstalle! Ihanan kaverin sait, kauniin ja komean ja fiksun ja rakastettavan ja ja ja ! ����������
  Paljon lisää hyviä vuosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konsta kiittää. Nuori mies lepäilee tällä hetkellä saunan jälkilöylyissä. Joskus löysää taikinaista kissaa lauteilta nostaessani, että mikähän on liian kuuma siamilaiselle :D

   Poista