maanantai 3. syyskuuta 2012

Konstan vastaus epäilevälle Ellille...

Elli kun jotain mainitsi mielikuvituksellisista kiipeilyvaihtoehtoehdoista, päätti Konstakin koittaa. 


Työhuoneen kirjahyllyt olivat taas haasteen arvoiset. Tällä kertaa lehtitelineet ja kirjat pysyivät hyllyllä ja vauhdin huuman pysäytti palvelija. Eräänkin kerran, etenkin öisin, hyllystä on pudoteltu samaisen nuoren herran toimesta tavaraa alas joten matka pysäytettiin ennen kuin se kunnolla alkoikaan.

"Miksi Elli saa tehdä aina kaikkea kivaa ja mä en mitää!!?"


Joten Konsta päätti tehdä tuttavuutta muuttolaatikoiksi haettuihin banaanilaatikoihin...


"Hmmmmm. Ei se muuttojuttu niin paha asia voi ollakaan, täähän on kivaa!"

Konsta huomasi, että laatikoissa voi piileskellä, painia, leikkiä hiiren kanssa, vaania ja muuten vain tuntea itsensä tärkeäksi, koska onhan nämäkin hieman maata korkeammalla tasolla.


Joten jos muuttaminen tarkoittaa jotain näin kivaa niin Konstan vastaus Ellin ärsyyntyneisyyteen oli...

"Muutetaan vaan! Muutetaan vaan! Muuttakaa mut ensin, mut ensin!"


"Kukkuluuruu, joko pian joko pian?"

4 kommenttia:

 1. REPS! Konsta <3 Intoa täynnä ku ilmapallo!

  VastaaPoista
 2. Nyt pitäs pakata ja Konstan into riittää tällä hetkellä päiväuniin kerien. Noooh, eiköhän se sieltä pian nouse auttamaan taas liikaakin... Elli oli äsken auttamassa kyljysten uuniin laittamisessa. Meillä on selkeä roolijako sukupuolten välillä; naiset (Elli) keittiössä ja miehet (Konsta) raskaammissa hommissa (tai nukkumassa).

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo viimeinen kuva, huippu!

  Meillä on tuo uuni, jonne hypätään tiskipöydältä. Jaakko ei kyllä sinne pääse. Pari kertaa on pitänyt työntää kissa kauemmaksi reunasta, kun siellä on vaan vedetty hirsiä ketarat ojossa ja reuna on lähestynyt...

  VastaaPoista
 4. Viimeisessä otoksessa piti jopa vähän maistaa pahvia. Liian paksua rei'itettäväksi totesi Konsta onneksi. Uudessa paikassa meilläkin on takka, toivottavasti talvipakkasilla sen edustalla loikoilisi pari tyytyväistä kotileijonaa :)

  VastaaPoista