tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulun odotus alkakoon!

Kuten instasta on joku saattanut huomata, on palvelijoiden joulukalenteriasiat hyvin mallillaan. Mutta ei huolta, myös kissoilla on asiat kunnossa tämän suhteen!


Joko avataan?


JOKO?


Pliis?


No eikö jo?


Ja sitten meni niin sekavaksi, että pakkohan ensimmäinen luukku oli etsiä. Miten se aina onkaan niin hyvin jemmassa?


Voi sitä hörinän määrää. Hyvää oli, saanko haukata kulmasta lisää?

6 kommenttia:

 1. Hyvää joulukuuta! Hieno kalenteri kissoilla ❤️ Meillä taitaa olla vain yksi kalenteri, eikä se ole kissojen, koirien eikä munkaan..😩 Nyt kyllä puuttuu monelta jotain tärkeää!

  VastaaPoista
 2. Iloista joulunodotusta! Mitä yllätyksiä pitää sisällään? Oli ilmeisen onnistunut ostos =)

  VastaaPoista
 3. Tämä oli niinkin näppärästi meille tullut kun Zooplussan kaupanpäälisinä! Siellä on pieniä herkkuja, joita ZP:sta saa ostaa noissa vihreissä putkiloissa. Onneksi yksittäispakatussa pussissa on yleensä kaksi herkkua niin riittää molemmille pedoille :) Joka tapauksessa olisin varmaan niille jonkun kalenterin ostanut :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on kans toi sama kaupanpäälliskalenteri. Muuten ois jääny ostamatta, ku oon aina pitäny noita eläinten kalentereita vähän höpöhöpöjuttuina. Tosin pakko myöntää, että yllättävän paljon iloa tosta on meilläki ollu noin niiku höpöhöpöksi, vaikka ne namit sais kyl olla vähän isompia, mitä ne tossa on. :p

  VastaaPoista
 5. Meillä jäi tänä(kin) vuonna kalenterit ostamatta, vaikka kyllä tuolla kaupoissa vähän miehelle esittelin, että tällaisiakin näköjään on myynnissä.. :P

  VastaaPoista
 6. Joo, kyllä tästä tulee revittyä riemua kissojen kanssa enemmän kuin omastaan :D

  VastaaPoista