maanantai 23. marraskuuta 2015

Ensilumi.... yök.

Tänne oli ilmestynyt lauantaiaamuksi ensilumi ja sitähän sitten tuli niin, että sunnuntaina saatiin tehdä 20sentin edestä lumitöitä. Koska emme ole kissat kuin palvelijatkaan talvi-ihmisiä niin yäk. Näin sanoivat myös kissat, kun leudoissa asteissa molempien kanssa käytiin testaamassa hankea. Yök ja iiik. Nyt on takassa pidetty tulta ja kuten IG:stä näkee, on Kreeta nukkunut perinteisen kissan tapaan "pankon päällä". 

Koska vastustamme talvea, paitsi joulun aikaan, palaataan hetkeksi takaisin kesään...


Tässä oli Konstan kanssa juuri palattu mustikkametsältä. Konsta pitkässä taluttimessa takapihan metsässä mukana ja ohimennen pari litraa mustikkaa. Jätkä oli mainiosti menossa mukana, vaikka välillä ahdistikin, kun mustikkapensaat olivat kissaa korkeampia.Mutta väsyhän siitä tosiaan tuli. Rankkaa touhua se marjastaminen!


Ja jos ei auringossa kölliminen riitä niin ainahan voi jatkaa päikkäreitä näyttävästi terassin pöydällä. Siellä se nukkui pitkät pätkät eikä tullut kutsumallakaan sisään!


Ollapa tuo mahdollisuus edelleen... kun aina niin rakas joulu ja uusi vuosi on juhlittu, kesä voikin jo tulla.

10 kommenttia:

 1. Näyttää ihan meiän lauman marjastamiselta: isäntä marjastaa ja muut - meikäläinen mukaan lukien - pyörii ja haahuilee pitkin mättäitä olematta mitään muuta kuin enintään tiellä. Konsta tulis varmasti hyvin juttuun meiänki marjastusporukassa. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, tervetuloa koittamaan ja Caro mukana :D saattaisi laittaa Konstalle vähän vauhtia töppösiin!

   Poista
  2. Se vois joo olla, ettei Konstaa enää loikoilu paljon kiinnostais, ku se meiän iso sählä pyöris holtittomasti ponnahtelevan pallonsa kanssa siinä lähistöllä. :D

   Poista
  3. Juurikin noin, Konsta kun on aika herkkä poika :D

   Poista
 2. Lumi on pienenä annoksena ok tassujen puhtauden suhteen :) Tosin pakkanen ajaa
  nurtsilla saman asian, nyt piha on kaamee mutta joo en marjasta, Marille et sä turhana
  hyöri sää kuvaat :D Ihana kesä fiilis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta sekin, Ei se liejuinen sohjokaan niin kiva ole, eikä varmasti etenkään koirien kanssa! -2 astetta pakkasta ja pieni kerros lunta nurmen päällä ois just hyvä. Paitsi sit jouluna oikeesti sitä lunta!

   Poista
 3. Me tykätään, että talvi on ihan kiva juttu (joulupäivänä, sisätiloista, lämpimän takan edessä ja ikkunasta katsellessa) ;)
  ja Teslan mielestä leijailevia lumihiutaleita on hauska koittaa ottaa tassulla kiinni lasin läpi.

  Melkein nurtsi tuoksuu nenään noista kuvista, että kesää ootellessa ....

  t. F, H T ja kotiväki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin jouluna se talvi olis paikallaan! Mua niin harmittaa kun viime vuosina on ollut kurjan näköistä jouluna, mutta toivotaan että talvi palaa siihen pariksi päivää ;) ja sen jälkeen sitä kesää odotellessa!

   Poista
 4. Voi kesä, kissatkin tykkäis enemmän lämpimästä..
  Mutta kun miettii, vaihtuu jo joulukuuksi eli eipä loppusessaan montaa kuukautta ole kun taas koittaa kevät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluihmisenä tosiaan voi sanoa, että kun se on ohi niin kesä voikin tulla jo :) ja jouluna tosiaan saisi olla tuo sää joka oli lauantaista maanantaihin... se jääköön nähtäväksi.

   Poista