maanantai 16. marraskuuta 2015

Eläimellisin viikonloppu ikinä!

Perjantaiaamuna emäntä lähti ja jätti kotiin jäävälle kolmikolle terveiset: nautiskelkaa nyt täysin siemauksin! Koko viime viikon emäntä toimi kissoille vain ruokailurobottina ja iltaruoallekin lähinnä irvisteltiin nenän vartta pitkin. Iltaisin kaverukset kilpailivat siitä kumpi saa olla Antin sylissä. Selkeästi oli siis emäntä vailla lomaa!

Puolelta päivin siis junaan ja sunnuntai-iltamyöhään takaisin. Viikonloppu hurahti kuin siivillä maailman parhaiden kissanaisten parissa. Tai kuten kuvat kertovat... eläinystävien, oli kissaa ja koiraa, ihan muutama. Suunta oli siis Jyväskylä ja kissanaisten kokoontumisajot! Sunnuntaina ennen junan lähtöä ynnäiltiin, että allekirjoittanut tapasi yhteensä 12 kissaa ja 6 koiraa. Voiko olla mahtavampaa tapaa viettää viikonloppua? Eläinten ja niiden ystävien kanssa nautittiin hyvästä ruoasta, juomasta, saunasta, rentoilusta, lautapelistä, ulkoilusta, luonnosta. Suurkiitokset kaikille mukana olleille!

Ja nyt. Kuvat puhukoon puolestaan.


Aivan kaikki eivät mahtuneet kuviin ja kaikki kuvat eivät ole aivan onnistuneita, mutta täytyyhän muidenkin saada joku käsitys kuinka upea viikonloppu onkaan takana!

3 kommenttia: