maanantai 2. marraskuuta 2015

Jännittävän rentouttava viikonloppu!

Palvelija jätti isännän pelaamaan viikonlopuksi reikäpalloa ja pakkasi kissat autoon matkatakseen "mummolaan"! Jännitystä Halloweenmaisesti matkaan toi kesärenkaat ja paikottain liukas tie. Onneksi paluumatkalla tiet olivat sulat ja ilma taas lämpimämpi kuten suunnitelman kuuluikin mennä. Myrskymäinen tuuli ei kuitenkaan kuulunut suunnitelmaan, mutta siitäkin selvittiin..


"Mummolassa" mieli taas lepäsi paitsi kissoilla yllä olevassa kuvassa, kun naapurin koira kävi juttelemassa takaovella. Kissat piiloutuivat ovelasti kyttäysetäisyydelle eikä halunnut Konstakaan enää sitä ovesta ulos päin. Hyvä keino estää karkailusuunnitelmat!


Muuten lepäily onnistui erinomaisesti molemmilta. Allergeenejä levitettiin taas onnistuneesti kissa-allergisen veljen vaatteille.


Konstan tulee istuessaankin olla niin tyylikäs. Hienosta käytöksestä ja tyylikkyydestä palkintona Konsta pääsikin levittämään allergeenejään myös veljen sänkyyn.
Kuka tätä nyt olisi voinut komentaa pois?Pipana piristi porukkaa mm. iltamyöhään discohiirtä paiskomalla. Oli hakenut sen matkahäkistä mukaan menoon.Sunnuntaina ei lähtö meinannut onnistua, kun Pipana esti vierassohvan sulkemisen. On se vaikeaa tämä kissa-arki.


Toivottavasti muidenkin viikonloppu oli vallan rentouttava. Sinä välin kun lauma oli pois, oli isäntä joukkueineen voittanut kaikki kolme peliään!

6 kommenttia:

 1. Konsta varmaan tarkoituksella parkkeerasi sinisiin lakanoihin, niin hyvältä näyttää 😻 Allergeenit voi olla hyvä juttukin? Siedätystä?
  Ja tuo musta kaunotar...upea kerrassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on kissat siedättäneet veljeäni ;) pidempi aika yhdessä voisi auttaa jo kummasti! Musta kaunotar aiheutti sellaisen laatoitusmyrskyn eilen kun oli juoksuoksentanut olohuoneen lankamatolle, sohvalle, baarihuoneeseen tiputellen ja eteiseen. Mutta onhan se, kaunotar :)

   Poista
  2. Hohoo! Mikähän siinä onkaan, että meilläki omista kissoistamme just se ns. "kaunotar" harrastaa noita juoksuoksennuksia ja toisella - sillä "söpöllä" - taas on ees jonkinlasta myötätuntoa ja kunnioitusta siivousryhmää kohtaan eli oksennetaan huomattavasti pienemmälle alueelle. :p Ei voi ihminen ymmärtää.

   Poista
  3. Mitä tästä opimme. Ei tule Kreetaa oksennuspaikaltaan siirtämän (vai miten sen raamatullisesti sanoisi). Konstan saa kyllä vaikka heittää matolta pois ja jämähtää siihen mihin laitetaan jatkamaan suoritustaan. No niin, eilen siis pestiin mattoja. Niin joo ja oksensihan Konsta aamulla induktiolieden reunalle pöytätasolta niin kivasti että vähän piti ehkä siivota sitä lieden altakin - jos sinne vaan pääsisi käsiksi!

   Poista
 2. Nyyh, Konsta on niin ihana sinisine silmineen. Kreetalla on hauska ilme noissa kuvissa, oliko hepulikohtaus tulossa? :D Mulanilla on nimittäin joskus samanlainen katse ennen kuin se innostuu jahtaamaan jotain. Ja pakko vielä kysyä: mikä ihme on discohiiri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on kyllä ihan suosikkivärini, punanaamio olisi sitten yksi mistä haaveilen myös... :) Haha, taitaa olla Kreetan perusilme tuollainen kun on hereillä täysin. Mutta sillä onkin silloin jatkuva hepuli päällä :D :D Discohiiri on sellainen sateenkaariväreistä langoilla koostettu hiiri. Näitä kun löytyy kans joka lähtöön niin nimetkin on sen mukaiset.

   Poista