sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulu hiipinyt kulmille ihan huomaamatta...

Mitä? Onko ensi viikolla jo jouluaatto ja joulun pyhät? Mihin tämä joulukuu on kadonnut?


Onneksi joulu on hiipinyt kotiin ihan huomaamatta. Posti on jakanut joukortteja pimeyttä piristämään. Sää on parhaimmillaan ihanan syksyinen.. Lämmintä lähemmäs 10 astetta. Että sellasta valkoista joulua tänä vuonna.


Jotain uuttakin löytyy kuusen oksilta! Maailman hienoimmat kuusen pallot! Kiitokset kuuluu blogissakin välillä vilahtaneelle pyöräilykaverille. 

...ihan päätön kissa...

Entäs nämä apurit sitten... Ainakin ne mielellään levittää tavaroita. Uudet kuusen pallotkin oli huomaamatta kannettu jo viereiseen huoneeseen.Konsta sentään osaa hetken tunnelmoida paikallaankin. Kreetakin nukkuessaan...


Tässä muuten Kreeta suosikkikoristeet! Niitä olisi ollut ihana pureskella ja paiskoa... yritti kiivetä lahjetta pitkin vielä lähestulkoon katon rajastakin niitä hakemaan.
Tontun kanssa ulkoa heijastuu tarhan valot sekä alla näkyvät happy ballsit vai mitkä ne olivatkaan... Niin ja se tarha. Meillä on tosiaan edelleenkin tarhakelit! Kissat käy lähestulkoon joka päivä sieltä tarkistelemassa reviirit. Onneksi tarha rakennettiin niin, ettei sitä tarvi ottaa pois käytöstä talvenkaan ajaksi.


Viikolla kävimme hakemassa joulumieltä kaverin perinteisiltä jouluglögeiltä. Tarjolla oli glögiä ja ihania herkkuja, mm. paaaaljon juuuustoja. Kyseessä on koko perheen iltahetki, johon on siis koko perhe karvoihin katsomatta tervetullut. Otimme tällä kertaa kaikkien riemuksi sosiaalisemman yksilömme eli Kreetan mukaan! Tai sanottaisiinko, että reippaamman - onhan Konstakin kovasti puhelias. Kreeta kierteli kiinnostuneena ja moikkaili perheen pienimpien kanssa. Ihan selkeää kaverikissa ainesta! (onko sellaisia?). Kreetan hermot kestivät myös paikalle pölähtäneet hurmaavat hattaraturkit eli bichon frise kaksikon. Niitä tosin piti paeta ihmettelemään sängyn päältä, johon koirat eivät ylettyneet. Etäältä tutustumisen jälkeen Kreeta nousi emännän niskaan loppuajaksi ja jossain vaiheessa oltiin jo samalla sohvallakin nuoremman koiruuden kanssa. Vähemmästäkin ystävyyden tunteesta hiipii sydämeen jouluinen olo! 

Ollaanko muuallakin jo valmiina jouluun?

4 kommenttia:

 1. Ihana, teillä on jo noin jouluista! Meillä odotellaan vielä...niin en tiedä mitä. :) Lunta meillä on, mutta nyt taitaa kyllä tulla taas musta maa näkyviin. Vettä sattaa. Ei olla täällä vielä valmiita, mutta ensi viikolla varmasti!

  Mutta onpas Kreetta rohkea! Kyllä siitä kaverikissaksi olisi. Mielestäni eläin kuin eläin voi olla kaverina, ei pelkästään koirat. Kyllä tuollaisesta joulumieli jo tulee.

  Hyvää joulunodotusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se vaan aika reipas emäntä! Tänä aamuna oli niin mustaa kuin voi olla... kotitiekin oli kuin pahimmalla keväisellä kelillä kun on sulattanut. Onneksi sentään sisällä on jouluista!

   Ihanaa joulun aikaa teillekin!

   Poista
 2. Ensinnäkin: on kyllä maailman hienoimmat kuusenpallot! Mistä tuollaisia saa (?)
  Kreeta on todella kunnostautunut joulukissana! Mekin oltiin Teslan kanssa vähän vastaavassa pikkujouluiltamassa, jossa niin ikään bichon paikalla =) Kaukaa tervehtiminen riitti eläinten omilla ehdoilla kun ei oikein osattu päättää hirvittääkö vai kiinnostaako.

  Joulupallot ovat toistaiseksi jääneet rauhaan. Seuraava röyhkeän rohkea askel on juuri tuo kuusen hankkiminen ...

  Jouluiloa teille kaikille ja musta on hieno ja tyylikäs (joulun)väri, vai mitä Kreeta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sellainen tunne, että oliskohan nuo pallot löytyneet ulkomailta... Sain myös samoin koristeltuja servettejä samaisessa synttäripaketissa. Onnekas kyllä olin!

   Hauskoja tosiaan nuo tutustumiset. Kreeta meni automaattisesti karkuun ja tuntui että hetken päästä mietti että minkäs takia :D Koirilla oli niin paljon muutakin ettei kissa jaksanut loputtomasti kiinnostaa, toista tosiaan taisi hieman hirvittääkin.

   Konsta muuten tykkää meillä vähän kuusta maistella. Onneksi ihan vähän vain... :)

   Musta on tyylikäs, kyllä. Saadaan nyt myös musta joulukin :D mutta minkäs keleille mahtaa, onneksi sisällä on tosiaan jouluista! Nautinnollista joulua teille!

   Poista