torstai 10. joulukuuta 2015

Bloggaajan apupoika hra Hanuri Lämpimäksi

Konsta rakastaa läppärillä surffailua, bloggailua, työntekoa... you name it. Tärkeintä tässä on se, että saa tunkea näppäimistön yli edes takaisin ja lopuksi asetelle itsensä tuulettimen luo lämmittelemään.Ah sitä lämmintä nautintoa. Samalla voi raukeana hieman peseskellä itseään. Joskus jopa siirtyä viereiseen kiipeilytelineeseen nukkumaan, jos on tullut tarpeeksi lämmin.


Pääsiskö vielä vähemmäs koneen kylkeä?


Kuinka epätoivoisia muilla ollaan lämmittelyn maksimoinnin suhteen?

6 kommenttia:

 1. Hahaa! Joo tuttua puuhaa. Hanurinlämmittäjien kerhossa on tunnetusti niin levotonta porukkaa, että bloggarin sylin ja pöytätason välillä käy kova trafiikki: ei oikein malteta olla aloillaan – on muuten kaunis kolmiopää pojalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin noin se menee! Kreeta ei aina malta häärätä yhdellä paikalla noin kauaa mutta Konstalle tää on tosi tärkeä juttu.

   Poista
 2. No niinpä tietenkin :P Musta tuntuu, että täällä tehdään välillä samaa hanurin lämmittelyä tietokoneen tuulettimen äärellä. Mutta ovatpa simskutytöt löytäneet myös luxus-mallin KOKOVARTALOLÄMMITTIMEN, nimittäin tiskipöytä astianpesukoneen päällä... Kun kone on käynnissä, lämpiää taso aika lailla jopa kättä polttavaksi. Vaan mitä nämä tekee - makaavat ja letkottavat pikin pituuttaan siinä :D Voihan kissat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on toinen tosi hyvä, käytössä meillä kans :D

   Poista
 3. Meillä on tää uus kaveri, joka tuntee suunnatonta himoa läppärin näppiksen päällä tassutteluun. Ei mikään erityisen toivottu harrastus. :p Muilla ei oo kummempaa hinkua moiseen ja ihan hyvä niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivahan kun kaveri pistää blogiinkin ihan omat tassun jälkensä ja kirjaimellisesti!

   Poista