tiistai 30. syyskuuta 2014

Sairastupa saunassa


Ellin lääkkeet ja Konstan hanuri. Viimeaikaisten tapahtumien sysäämänä selvittelin tuota munuaisvaivan lääkitystä ja viimein lauantaina saatiin Ellille lääkettä apteekista. Kissojen lähipiirissä kävi iso yllättävä menetys ja halusin, että kun Ellin aika tulee niin tiedämme yrittäneemme kaikkemme!


En sitten tiedä olisiko pitänyt ajatella liian pitkälle, mutta... puolen vuoden hyvän jakson jälkeen Ellillä alkoi taas suuvaivat. Ei ole juurikaan saanut syödyksi ja torstaina mennään eläinlääkärille. Toivottavasti antavat meille vielä mahdollisuuden ja saisimme koittaa, jos antibiootti auttaisi kipeää tulehdusta pois.


Muuten meillä ollaan nautittu kauniista syysauringosta ja sen vastapainona levätty. Saunaan on tehty lämpöisä paikka Ellille nukkua. Illalla kuitenkin viereen sohvalle kipuaa eläkeläisrouva ja viime yö tuhistiin vierekkäin.


Kävi miten kävi, me nautitaan vielä kun voidaan.


3 kommenttia:

 1. <3 Voi. Toivottavasti Elli voi jo paremmin.
  Eläinlääkäri sanoi kerran vanhasta Kape-herrastamme, että kissan elämänkaari on niin erilainen kuin ihmisen. Kape ei suostunut oikein erikoisdieetteihin, joten päätimme antaa sen nauttia sen aikaa kuin sen elämänkaari mahdollistaa. Ja nautittiin viimeiseen päivään saakka!
  Ellille tsemppiä ja teille toivon kuitenkin aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin sen kuuluu mennäkin, tärkein että saa mahdollisimman onnellisen elämän. Valitettavasti meillä ollaan nyt tultu tiemme päähän ja Elli on kovin väsynyt. Huomisesta tulee raskas päivä joskin jo keväällä tiesimme, että tämä on lähiaikoina vastassa.

   Poista
 2. <3 Elli
  Huokaus.
  Paljon voimia ja jaksamista.

  Ei se tekisi niin kipeää, jos se olisi ollut merkityksetöntä.

  VastaaPoista