tiistai 16. syyskuuta 2014

Rokotuspäivä!

Heisan!

Tänään ajelin töistä suoraan eläinklinikallemme, johon Antti oli tuonut jo K:t eli Konstan ja Kreetan. Ohjelmassa oli rokotukset. Kreetan kakkospistos ja Konstan vuosittainen. Ellin rokotuksesta juteltiin sen verran, että tärkeimmät vaikutusaineet ovat voimassa 3 vuotta joten emme tässä vaiheessa rasita munuaisia rokotuksella. Oli siinä lääkärillä ihmettelemistä, kun kerroimme Ellin hyvät kuulumiset. Todettiin eläkeläisen elävän "elämänsä elämää" ja se hänelle suotakoon. Hyvillä mielin moisia uutisia mukanamme veimmekin ja mieluusti vastaan otettiin myös onnittelut uudesta perheen jäsenestä. 

Poikkeuksellista odotushuoneessa oli omassa kantokopassaan kehräilevä Kreeta, ei ole meidän kissoilla ollut moinen aiemmin tapana. Lääkärillekin kehräsi ja puhisi niin hyvillään, että sydämen kuuntelusta pystyi vain toteamaan sen siellä olevan. Vaikka rokotusta laitettaessa täpisi sinne tänne, ei silti huomannut koko pistosta. Ja väsynyt kuulemma saattaa olla loppuillan... juu ei ole vielä iskenyt se väsymys.

Konstan sen sijaan piti ensimmäisenä pöydällä käyneenä ottaa hieman isoveljen roolia. Suhisteli ja muristeli hieman, mutta katseli kauniisti Anttia silmiin rauhoittuakseen. Pikkusiskosta varmasti huolissaan oli, kun vilkuili kopastaan pursuilevaa Kreetaa. Ei ole väsymystä tuossakaan nassikassa vielä havaittavissa. Josko malttaisivat edes yön kauniisti kainalossa tuhista... 

Munuaisten vajaatoiminnasta kun oli puhetta niin lääkäri kertoi siihen nyt olevan tarjolla myös lääkitystä. Onko kellään kokemusta? Jäimme miettimään asiaa ja jos hyviä kokemuksia löytyy niin toki ollaan valmiita kokeilemaan. Lääkkeellä olisi tarkoitus parantaa kissan loppuelämän laatua.

Viikonloppuna allekirjoittanut ottaa hieman lomaa karvakavereistaan jättäen vastuun isännälle. Toivotaan, että palvelijatar osaa nautiskella Helsingin lomastaan eikä väsähdä nuorison mukana ;) Kissat tulevat varmasti nauttimaan isännän rennossa hoidossa, niin kauan kuin hiekkalaatikko muistetaan pitää puhtaana.

Loppuun päivän piristäjäksi Elli joskus nuorena Prinsessana...


2 kommenttia:

 1. Kreeta on kuin Karrkki - ei tullut sydämen kuuntelusta silläkään mitään. Huomenna olisi hammasreissu Karrkin kanssa, ja sydämentykytyksistä vastaan minä.

  Valitettavasti ei ole kokemusta ko. lääkkeestä. Toivottavasti joku osaa kertoa.

  Hyvää pikku lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kreeta on kyllä hirmu reipas ja rohkea, ihan selkeä ero Konstaan, josta onkin kasvanut oikea mamman poika ;) tai ehkä joku on lellinyt siitä sellaisen... Tsemppiä Karrkille! Ja sehän on vaan hyvä asia, kun teillä ei ole kokemuksia lääkityksestä vajaatoiminnan suhteen. Olen onneksi saanut aika hyviä kommentteja niin katsotaan nyt mihin suuntaan tulevaisuudessa käännytään tuon suhteen.

   Kiitos, laukku odottaa jo autossa!

   Poista