sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Mitä vanhemmat edellä sitä nuoremmat perässä...

Viikko sitten Kreetakin pääsi testaamaan ulkoilua.

"Hirmu iso maailma!"


Päälle puettiin himpun verran pienelle liian isot valjaat, mutta ajoivat asiansa kun kyse oli vain totuttelusta ajatukseen, että ulos mentäessä puetaan jotain päälle. Talutinta ei vielä tällä kertaa sekoitettu toimintaan. Sitä testattiin tänä viikonloppuna varsin onnistuneesti!Suuren suurta maailmaa oli turvallista katsella Antin sylistä.

Nurmikkoakin testattiin. Siinä käveleminen oli kummallista. Oli pakko hidastaa menoa kameleonttityyliin ja kääntyminen ei tietenkään onnistunut vaan taaksepäinkin mentiin peruuttamalla kuin hidastettuna.
Pian olisi mentykin jo kovaa!


Ulkoilun tavoitteena oli uuvuttaa ja ehkä vähän jopa järkyttää tuolla suurella maailmalla, mutta mitä vielä... sinne se olisi menossa muiden mukana. Hienot säät ovat hellineet tänä viikonloppunakin. On levätty, tehty pihahommia ja perjantaina palvelijat pahoittivat mieltään elokuvateatterissa - nimenstä huolimatta hauskaa menoa!

3 kommenttia:

 1. Mulla meni hetki tajuta että teillä todellakin on uusi kisuli, onnea ja hän on aivan
  liian suloinen. Toivotaan että Ellin vointi jatkuu edelleen hyvänä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tällänenhän meille on ilmestynyt :) Tärkeintä, ettei uusi tulokas ole rasittanut Elliä joten tällä hetkellä kaikilla menee oikeen mainiosti! Joskin lauman pienin oli aamulla kovin väsyneenä, eipä tuo ihme kun niin isolla piikillä rokotettiin :)

   Poista
 2. Kreeta on niin söpö! Tuo katse, olemus ja väri �� Aivan älyttömän hyvin se ulkonakin liikkuu, on utelias ja rohkea, sellainen kuin pitääkin.

  VastaaPoista