tiistai 9. syyskuuta 2014

Look what I can do!

Siinä "mökkikauden" päättämisessä oli muitakin hyviä puolia kuin paljon hyvää ruokaa ja seuraa. Konsta sai nimittäin viimein etupihan yli ylettyvän "juoksunarun"! Vai miksi sitä kutsuisi, kun on siis kyseessä pihan läpi pingotettu naru, jota pitkin voi taluttimella kulkea vaivatta.Nyt taluttimella pääsee mukaan vaikka rakennuspuuhiin tai ruohonleikkuuseen, joka on yksi suuri Konstan suosikki...Aika päheetä vai mitä?


Elli sai pitää kukkulan kunkun tittelin, kun ihan tuonne asti ei Konstan matkalipussa ole virtaa...Nyt voi märehtiä heinää kaikessa rauhassa eikä joku ole heti nyppimässä taluttimesta!Ja tänne asti sillä pääsee, niin siistii!

Kiitos Antti ja "faari" elikkäs palvelijattaren iskä.

4 kommenttia:

 1. Kätevää! :P Sotkeutuuko Konsta taluttimeen ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiemmin on ollut meidän kanssa pihassa niin, että talutin on esim. aidan kaiteessa kiinni ja sillä on sotkeentunut mihin milloinkin. Tuo toimii nyt paljon paremmin kun talutin tulee ylhäältä päin ja flexi antaa siihen lisää pituutta niin sotkeutumaan ei pääse ollenkaan niin helposti. Toki välillä pitää kiertää jostain aidan välistä niin että on hieman solmulla tai talon päädyssä voi jäädä jumiin vesiletkutelineeseen, mutta paljon helpompaa tämän kanssa on meno :)

   Poista
 2. No onpas! Näyttää kätevältä. Flexi siis päästää tarpeen mukaan hihnaa? Onnellinen Konsta!

  Voi kunpa voisi tehdä ison ulkoilutarhan kolleille. Partsi ei ihan riitä ja kolme flexiä... Pelkkä ajatus ensin naurattaa, sitten kauhistuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, flexin jatkona on kaksi lyhyempää talutinta josta voi sitten napata irti, jos haluaa ihan pidemmälle kävelylle lähteä. Tuo flexi toimii tuossa kyllä tosi hyvin kun antaa mittaa tarvittaessa eikä narut ole pitkin pihamaata. Hahahh, vähän jännityksellä jatkoa mietin että mites tuo Kreeta samaan naruun saadaan laitettua :D Mutta onneksi se ei ole ihan tämän syksyn asia vielä. Saa nähdä jos jo ensi vuonna saataisiin se tarhakin takapihalle...

   Kuinkahan teillä kolmen flexin kanssa homma toimisi... :D

   Poista