sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sunday surprises!

Sunnuntain ulkotouhuissa huomasin jotain epämääräistä etuterassilla... Mites tämä kaveri on tänne eksynyt? 


Siinä se pönötti ihan yksikseen, niin viluisen ja orvon näköisenä.


Yritin kysellä Konstalta, että mitäs tämä nyt on. Jätkä oli hädissään ja yritti laittaa etutassua terassille, mutta ei vain yksinkertaisesti kyennyt pelastamaan armasta hiirtään. Noh, onneksi sisällä pyöriskelee harmaa versio vastaavasta ja jätkä palasi leikkeihin sen luo. 

Tarina ei silti kerro kuinka hiiri oli ulos päätynyt... Mystistä... (toimituksen arvaus: kodinhoitohuoneen mattoa tuulettaessa hiiri on pölähtänyt ulos, ei sen ihmeellisempää).


Meanwhile, in the backyard...


Elli oli mukana ulkoilemassa ja oli asettunut uuteen suosikkipaikkaansa lintulaudan alle. Tiedän, kamalaa, mutta selityksenä muutama sananen... Linnut ovat niin fiksuja, että ovat kadonneet mestoilta ja yleensä Elli menee ulos vain pieniksi hetkiksi iltasella, kun on pimeää ja linnut jo jokatapauksessa lähteneet metsän siimeksiin. 


Ja kävinkin ilmi, ettei laudan alla hengailla lintujen takia, vaan... 


-HYÖKKÄYS!-

...hiiriä ja myyriä ja muita vastaavia vaaniakseen! Noh, saalis ei ole ollut tähän mennessä päätä huimaavaa joten annetaan neidin pitää virikkeellinen harrastuksensa, on niin kovin mielissään kun pääsee ulos hoitamaan kotikissan velvollisuuksiaan. 

Mukavata sunnuntain jatkoa muillekin!

4 kommenttia:

 1. Molemmilla samanlainen harrastus :) Ei kai tuosta haittaa, jos vähän vaanii ... On muuten eläimillä todella hyvä kuulo, kun myyriä ja muita tonkiaisia metsästävät. Varmastikin riemu on juuri tuossa vaanimisessa, ei saaliin saamisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, erilaiset kohteet vain vaikkakin hiirentapaisia molemmat. Tuo ulkoilu on tuonut Elliin ihan uudenlaista virtaa ja ruokakin maistuu nykyisin niin hyvin vaikka sitä hammasvaivaakin on. Kun näkee miten tärkeitä asioita nämä sille ovat niin täytyy antaa vanhan toteuttaa itseään. Onneksi siamilaiselle sitten kelpaakin vain nämä leikkiversiot ja niiden vaanimiset sisätiloissa.

   Poista
 2. Konsta tietää että siamilaiset on kotoisin lämpimistä maista eikä laita tassuaankaan kylmälle terassille :)
  Ihana tuo Ellin hyökkäyskuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun Konstalle kelpaa lämpimät sisätilat, paljon helpompi vaihtoehto ;)

   Poista