maanantai 7. tammikuuta 2013

Meidän Prinsessa

Kaunis mikä kaunis. 

Ja kyllähän sen tietää miten siinä käy kun joku on kaunis ja vielä itsekin sen tietää. Se kietoo läheiset tassunsa ympärille ja käyttää meitä röyhkeästi hyväkseen... ja me annetaan pikkusormen myötä kaikkemme. Mutta kun Elli on jo yhdeksän vuotias ja mutta kun on ollut suutulehdusta ja hampujen poistoja ja ja... seliseli. 

*nolostunutta naureskelua*

Kun Konsta muutti meille pian kaksi vuotta sitten piti ottaa tarkka sääntö siihen, että Elli tulisi aina ykkösenä. Elli on sitten itsekin huomannut tämän ja ihanan kissamaisesti pyörittää meikäkäläisiä tassustensa ympärille. Vaikka Konsta paikoin haastaa niin jätkä on niin herttainen häsääjä ettei tohinoissaan edes aina ennätä tajuta mitä tapahtuu... vaikka toisaalta onkin naurettavan koiramaisen mustasukkainen. Ihania ovat molemmat. 

Joulun aikana molemmat saivat huomiota kasapäin ja nyt siitä tohinasta vieläkin toivutaan. Elli tottui niin hyvin hemmotteluun, että ruokapöydästäkin on sitä pitänyt aika ajoin napata pois röyhkeyksiä suorittamasta. Huvittavan viatontahan tämä kaikki on, mutta kertoo niin hyvin elämästä kissojen kanssa, että itseäkin aivan naurattaa... 

Ja nyt viimein, katsokaa nyt sitä. Kiitos Tanelille kauniista kuvasta. 


7 kommenttia:

 1. On kaunis kuva kauniista prinsessasta. Ja totta aina kun meillekin tulee uusi, niin pitää hurjasti muistaa ettei liikaa höösää pennun parissa ja se on muuten vaikeaa, ttei vanhempi jää jalkoihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Konstan tulosta on ollut Ellille paljon iloja ja on joutunut neiti vuosien jälkeen näkemään vaivaakin saadakseen oman huomionsa, ennen sai sitä haluamattaan liikaakin... Aina sitä huomiota ei tietysti haeta ihan hyväksyttävin keinoin ;)

   Poista
 2. Elli on niiin kaunis! Kuningattareksi voisi vallan kutsua <3 Kruununsa on ansainnut, oli titteli mikä hyvään!

  VastaaPoista
 3. Ihana :) Ja todella kauniin värinen muuten!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) on se kyllä meidän kuninkaallinen johtaja, oli kruunu sitten mikä tahansa. Meidän kuningaskunta kovasti toivoo Senjaa kylään tätä arjen juhlaa todistamaan!

  VastaaPoista
 5. Elli on kaunis! Ja tietenkin ykkönen, vaikka nuorukainen tulikin taloon. Kuningattaria voi olla vain yksi, mutta Konstahan voi aina olla prinssi.

  VastaaPoista
 6. Nimenomaan, hieno prinssi onkin ja mikä parasta, prinssejä ja prinsessoja voi olla useita mutta tosiaan vain yksi kuningatar ;)

  VastaaPoista