maanantai 18. helmikuuta 2013

Maanantai-illan tilanne päällänsä

Tsau. Mitäpäs meille... 

Kissat on harjoitelleet ensimmäisiä kertoja isäntänä oloa, kun Elli jäi yön yli yksin pitämään talosta huolta. Seuraavana viikonloppuna isännöivät kissat yön yli kahdestaan. Hienosti meni molemmat kerrat, ruokajemmat oli käyty tyhjentämässä ja ovet oli pysyneet lukoissaan.

Ellille on nyt varattuna parin viikon päähän taas hammashoitoa, toivottavasti kaikki menee hyvin ja suuvaivat helpottaa taas hetkeksi, vaikka eipä tuo ole menoa haitannut. Konstalle rajat pysyy lujina ja samoin ulkona pidetyt reviirirajat (lähinnä talon taka- ja etuterassi sekä se lintulaudan alunen, hyvä niin, aivan sopiva reviiri meidän Ellille). Niin se hoito, olisi siis tarkoitus poistaa taas huonoimpia hampuja... toivomme jälleen parasta!

Ja niin joo, huhtikuussa on luvassa kissamainen yllätys. Jäämme kasvattamaan jännitystä ja arvauksia otetaan vastaan...tihih.

Takaisin kuitenkin todellisuuteen:
Nyt täällä on pieni tilanne päällä. Maanantai-illan tilanne. Konstan rotat on hukassa. Kyllä, se toinen on tuotu jo sieltä ulkoa sisälle ja nyt vaelletaan ympäri taloa taas hakemassa jemmaa mihin ne olisi voineet kadota... Alla muutama kuva tuntomerkiksi ajoista kun kaikki oli vielä hyvin... Ihan vaan jos joku olisi sattunut näkemään Konstan rakkainta.


6 kommenttia:

 1. Joko joku on paksuna tai otat uuen kissan. Mulle yks poikueesta.

  VastaaPoista
 2. Voi ei, hän on niin SULOINEN rottansa kanssa. Toivotaan löytymistä.
  Uusi kissa ? ♥

  VastaaPoista
 3. Kyllä me saatetaan pentueistakin haaveilla, mutta vielä ei ole meille sopivaa tulossa... Eli ei vauvoja vielä ainakaan. Konsta on meidän suloinen vauveli edelleen ja onneksi rakkaat rotat löytyi mistäs muualta kuin sohvan alta! :D

  VastaaPoista
 4. Ja kyllä, rotta on hirmusen rakas, välillä sitä kovasti halaillaan ja toisinaan kannetaan ja paiskotaan ympäri taloa...

  VastaaPoista
 5. Meillä on se harmaa rotta! Tänne on juossut vai onko? Häntä syöty?

  Jaa, onko nyt se koiruli tulossa?? Toisaalta kissamainen yllätys.. Mietityttää.

  VastaaPoista
 6. Kissamainen koiruli sopis kyllä ehkä tuohon kategoriaan. Mutta eipä taida olla sellaistakaan tulossa... Jotain pysyvää kuitenkin ja sellaista mitä ei varmaankaan blogissa ole aiemmin vielä nähty.

  VastaaPoista