tiistai 1. syyskuuta 2015

Hyvä jos se vasta alkoi... KESÄ päätetty.

Perjantaina lauma pakattiin autoon ja otettiin suunnaksi lähestulkoon mummola, mutta ei aivan. Vuorossa oli jälleen uuden mökin testaus perinteisellä mökkikauden päätös mentaliteetilla.Perjantaina ennätettiin hieman pyöräillä (siitä lisää alla), syödä hyvin (liian hyvin), saunoa ja ulvoa kuuta. Sitten uni vei voiton. Veljen tytötkin kikattelivat vielä mökin tuvassa, kun täti-ihminen tuhisi makuukammarissa.


Aamu koitti upean aurinkoisena ja kissat ottivat tuntumaa mökkiin auringon säteistä samalla nautiskellen.


Ja se mökki... se on tässä.


No ei. Tuossa somassa pihamajassakin olisi yksi nukkunut, mutta ehkä sitten joku toinen kerta. Tällä kertaa uni maistui vanhassa tuvassa.


Ja se pyöräily. Perjantaina palvelija jätettiin mummolan pihaan, josta matka loppuun saakka taittui iskän vanhalla maantiepyörällä. Nuoruuden lenkkien jäljiltä sarvet oli vaihdettu, mutta vielä vaan pyörä kulki mainiosti. Josko kuitenkin oman kippurasarvisen version tässä vielä itse löytäisi... tarjota saa!


Lauantaina myös kalasteltiin ja veneiltiin.

Ja tässä sitä kuuluisaa esimerkkiä omilta vanhemmilta, ei näin.
Kissat ottivat vanhan ajan malliin yhdeksi suosikkipaikakseen takan päällyksen. Tällä kertaa se ei ollut edes kuuma!Konsta tuijotteli siskoa takan päälle.

"Tulis jo alas, tuolla ulkona on vaikka mitä jännää nähtävää!"

Illalla pihaa valaisivat ulkotulet ja kynttilät, kun raketteja ammuttiin taivaalle. Kissat katselivat niitäkin samaan malliin... sen mitä nyt jaksoivat kiinnostua.

Sunnuntaina vielä aamusauna ja uinti. Kissoille tarjottiin valjastelua, mutta sillä välin kun Kreeta paineli pitkin pihoja reippaasti veljen tytön avustuksella, oli Konsta piilottelemassa sisällä.
Kiitosta vaan kaikille osapuolille hauskasta ja rentouttavasti viikonlopusta!

"Ensi vuonna taas" sanoo Kreetakin.

2 kommenttia:

  1. Voi kun hän (Kreeta) kulkee kauniisti ohjauksessa. Ja vihreät! silmät loistaa nurmen keskeltä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhih, kauniisti kun antaa mennä mihin haluaa :) viimeisessä kuvassa on juuri ehkä hieman kielletty liiallista heinän syöntiä.

      Poista