perjantai 11. syyskuuta 2015

Roadtrip to Tampere!

Tällä viikolla yhtäkkiä yllättäen keskellä viikkoa palvelija teki road tripin Tampereelle! Kotona kissaparat olivat miehen armoilla koko illan, kun emäntä palasi vasta illan pimentyessä. Jalasjärvellä aamukahvilta kyytiin hyppäsi seuralaisiksi "mummolan" väki ja matka oli kummasti rattoisampaa kuin yksin ajellessa (vaikkakin Koskenkorvan kohdalla oli pieni kilpa-ajo Volvon ja paikallisen Porschen kesken - possu voitti oikeutetusti).

Ensimmäisenä suunnattiin Nokialle, josta lisää myöhemmin... Sieltä mihinkäs muualle kuin Ikealle, jossa nautittiin myös perinteinen lihapullalounas! Jälkkärikahvit missäs muuallakaan kuin palvelijan pitkään haaveilemassa... Kissakahvila Purnauskiksessa!


Voi niitä uskomattoman ihania, reippaita ja upeita kahvilan asukkaita!

"En mä pelokas ole, jos siltä näytän. Mä vaanin!"
Vain pieni Viiru-kissa jäi kuvaamatta. Tai yritys oli kova, mutta leikin jälkeen Viiru parkkeerasi köllöttelemään keittiön oven eteen ja teki kuvaamisesta salaman nopeilla asennonvaihdoksillaan kovin haastavaa.


Ja ne herkut. Ne oli yhtä hyviä miltä näyttävätkin. Chaiteetä ja kinuski-puolukkajuustokakkua - juuri täydellinen yhdistelmä palvelijan makuun! Kaikkea muutakin kivaa löytyi... kaikenkaikkiaan ihanan rentouttava ja kotoisa olohuono! Niin siis jos tykkää kissoista - daah, kuka nyt ei tykkäisi? Palvelijan vanhemmatkin olivat hurmaantuneet ison Evo kissan lukuisista varpaista ja rennon letkeästä olemuksesta.

Ja mitäs asiaa sinne Tampereen suuntaan alunperin olikaan... Pitkän haaveilun jälkeen sieltä tarttui mukaan tämä upeus! Nyt kun vielä ennättäisi töiltään, suunnistukselta ja sählyltä tätä menopeliä maantielle testaamaan. Kesä, älä ole ohi vielä!


4 kommenttia: