sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Virkistävän kissamainen viikonloppu!

Viikonloppua oli väännelty ja käännelty jo hyvän aikaa etukäteen etenkin, kun perjantainen lakko tuli ja muutti suunnitelmia useaan otteeseen. Meinasi tälläinen pitkänlinjan uraantunut "hyvissä ajoin organisoitu on valmiiksi tehty" -henkilö saada ylimääräisiä sydämen tykytyksiäkin välillä. Perjantaina kuitenkin iltamyöhään saatiin kuin saatiinkin kasvitäti (=kissojen kasvattaja) luoksemme kyläilemään. Alkuperäinen suunnitelma muuttui pariin otteeseen ja Seinäjoelle sovittu sukuloimisreissu perjantain osalta jäi valitettavasti väliin. Saatiin kuitenkin Seinäjoen sukulaiset lauantai-illaksi meille kylään joten ohjelmaa ja hauskaa riitti, kun kukuttiin yömyöhäälle asti! Ja jäipä jotain odotettavaa jatkossakin, kun kehitellään taas uusia sukukokouksia. 

Lauantaipäivänä geokätköiltiin ja retkeiltiin Vaasan saaristomaisemaa ihmetellen ja sattuipa siihen aamupäivään yksi kakkakeisarin vierailu vierashuoneen lakanoillekin... Konsta kävi jättämässä kotipesän tuoksujen sekaan muistutuksen omasta läsnäolostaan. Hurjan pelottava poika. Muita viikonlopun kuulumisia löytyy Instagramin puolelta. Käytiinpä jopa terassillakin jossa juuri kuvan julkaisun jälkeen pöytään hyppäsi ystävällinen terassikissa, joka oli selkeästi huomannut kesän olevan lopuillaan kun silittäjiä ulkona oli vain yhden pöydän verran. Onneksi se sai meiltä rutkasti niitä! Meinasi myös tunkeutua Antin paidan sisään... ehkä se olisi meille mukana mahtunut?

Illalla vieraille taloa esitellessä tuli eteen kaikenmoisia kissaesineitä ja tuli luvattua tehdä talomme kissoista juttua blogiin. Tällä kertaa tarkoittaen siis muita kuin tätä tuttua kaksikkoa. Kun Antti lähti viemään viikonloppuvierasta junalle ja samalla futismatsiin, kaikui kissojen ollessa päikkäreillä talo tyhjyyttään. Vain kakkakeisarin pyykkiralli velloi pyykkikoneessa. Eipä siis muuta kuin palvelijalla kamera käteen ja kissat kuviksi. 

Kuvat oli aika nopeaan otettu... tarkoittaako se, että meillä on liian vähän kissatyylistä tavaraa?


Pihaan noustessa kivien joukossa vastaanottamassa on kotipesän oma tuote, joka ollaan saatu kasvitätin ensimmäisellä visiitillä tuliaiseksi.


Kappas, ketäs siellä auringossa paistattelee...


Sisiliasta ostettu varoituskyltti. Pitänee paikkaansa? Jos vielä joku kertoisi mitä siinä nyt sitten ihan oikeasti sanotaan...


Eteisessä roikkuu vakiokassi, joka tarttuu reissuun kuin reissuun mukaan. Kassiin eksynyt pari kissa-aiheista rintamerkkiä... seinässä Tallinnasta viime talvena tuotu seinäkoukku.


Astutaan pari askelta eteisestä sisään ja kenkäkaappien päällä komeilee Krakovan tuliainen. Ja ei, se ei ole Konsta vaikka korvan roikkuvaa kärkeä myöten siltä näyttääkin.


Vessassa silmään saattaa osua silmää iskevä meikkipussukka. Kissanäyttelystä tarttunut mukaan...


Vierashuoneessa on niin ikään kauan kauan sitten kissänäyttelyistä ostettu kehys, jossa on Ellin kuvat. Sen takana Egyptin reissulta mukana lentänyt kissapatsas.


Työ-/kissojenhuoneessa on appivanhempien mökillä oltaessa Pihtiputaalta ostettu lueskeleva älykkökissa sekä Ideaparkista vanhan ajan putiikista ostettu kehyksiin isketty kissamainosjuliste.


Olohuoneessa kiikkutuolia pehmustaa tyyny ja seinälle on nostettu kehystetty klassikkojuliste. Kukaan tuskin enää ihmettelee miksi halusin Konstan kaveriksi juuri Kreetan?


Takan reunustalla lämmittelee Kroatian käsityötuliainen. Palasin viimeisenä aamuna Dubrovnikissa sitä ostamaan ja hyvä niin, sillä on nimittäin täydellinen paikka takan pienellä hyllyllä.


Baarihuoneen kirjahyllyssä on kissatuet, mitkäs muutkaan?


Pakastimen ovessa on tärkeitä viestejä (kuten mallipojastamme julkaistu kortti) varten pari kissa-aiheista magneettia. 


Kodinhoitohuoneessa ihan vain muistutuksena jos muuten unohtuu...


Tekstin alla ihan käytännön esimerkkinä kaksi auringonpalvojaa.


Kodinhoitohuoneessa vesihanan takana valvoo yksi kaveri.


Ja joku oli unohtanut puhelimensa keittiön pöydälle. Lienee palvelijan?

Ja tässä siis vain "yleisölle" suoraan näkyvät asiat täällä kotosalla. Sen lisäksi vaatekaapit tarjoavat paljon kissaa, samoin keittiön kipot ja kupit, matkalaukun osoitemerkit. Kaiken kruunaa servetit, niitä pitää olla ja paljon! Parhaimmat ovat kissakuvalliset - tietysti.

Tämä juttu viimeistään todistanee, että ihminen blogin takana on blogin nimen veroinen?

2 kommenttia:

  1. Vautsi mikä määrä kissakamaa :P Meillä ei olla (vielä) päästy samaan pisteeseen, vaikka jo löytyy parit koriste-esineet, tyynyt ja magneetit. Ihastuin erityisesti tohon teidän simskutauluun, ja sitten tohon egyptiläiseen patsaaseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku sanoi, että ne on vähän ympäriinsä taloa niin ettei edes huomaakaan, että aihetta löytyy niin paljon ;) eli lisää kai mahtuisi? Simskutaulu oli kyllä ihan uskomaton löytö Krakovassa. Siellä oli muitakin kissa-aiheisia, mutta jostain kumman syystä tuo tarttui mukaan ;) ja Egypti, siinä vasta kissaihmisen maa, kun omat jumalatkin aiheesta löytyy! Taisin tuoda pari muutakin pienempää patsasta tuliaisina :D

      Poista