maanantai 2. helmikuuta 2015

Viikonlopun säpinöitä!

Viikonloppuna oli ohjelmassa seuraavaa...


Eli pari pienempää vierasta kissojen energioita kuluttamassa. Joulupukki oli tuonut itse kullekin teatterielämyksen Muumien parissa ja siksipä bussi perjantaina kuljetti palvelijan veljen tytöt kaupunkiin!


Kissat saivat seuraa leikityksen merkeissä ja agilityesteetkin otettiin testaukseen tauon jälkeen.


Kreeta ainakin oli aivan liekeissä! Konsta näytti paikoihin hieman ahdistunutta sininaamiota, mutta sehän on meidän herkälle pojalle vain ominaista.

Vaanii, vaanii ja...


Kreeta kehitti ihan itsekseen myös uuden leikin "play dead". Leikissä Kreeta lähtee leikittäjäänsä karkuun ja heittäytyy lattialle kyljelleen. Häntää paiskotaan lattiiaa pitkin, joka kertoo ilmeisesti siitä, ettei kissa halua juuri sillä hetkellä kannettavaksi.


Eli kissat saivat osakseen runsain mitoin sylissä eri asennoin kantamista. Vaikka Konsta näyttikin paikoin järkyttynyttä naamaa, ei se sanonut kantamisesta mitään - oli menossa mukana, asennossa kuin asennossa. Sunnuntaiaamuna palvelijat heräsivät makoisilta yöuniltaan, kun kissojen leikittäjät olivat taas sopimuksen mukaisesti ruokkineet kissat. Konstaa ja Kreeta kannettiin vuorotellen sänkyyn ja Kreetan leikissä se juoksi kaahaten karkuun kun taas Konstan versiossa jätkä jäi jähmettyneenä palvelijan viereen patsasmaisesti pötköttelemään.


Näin rennon näköisenä Konsta hengaili viikonloppuna.


Mukaviakin jutteli ja vähän illisteli.


Mikä ettei, kun meillä kaikilla oli niin mukavaa..!

Maanantai ei sitten ollutkaan enää niin mukava. Hammashoitojakson päättymistä ilkkunut palvelija joutui nöyrtyä ja soittaa akuuttiajan... huomenna alkaa juurihoitoprojekti. WuHuu, ihanaista viikkoa teille muillekin!

4 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia! ^^
  Auh, tsemppiä juurihoitoon, ei oo kivaa! I feel u! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja tälläiset pienet projektit ;) not. Kissoillakin oli kivaa kun kuvattiin, ei meinannut Kreetakaan kameran ruudussa pysyä :D

   Poista
 2. Hahaa, Kreetan silmistä näkyy, millainen pieni pantteri se onkaan! Villi neiti!

  VastaaPoista