lauantai 7. helmikuuta 2015

Konsta bailaa!

Kyllä se Konstakin osaa kun vaan saa rauhassa touhuta. 


Jotain tuolla alla ilmeisesti on...


"Auta jo!"


Sepä se. Karvapallohan se siellä! Joulupukin paketin yksi suosikkijuttuja. Toinen jätettiin mummolaan ja toinen on täällä kotosalla. Ulkomuoto vain on matkan varrella kovasti muuttunut. Täytynee napata näitä jostain lisää, kun vastaan tulee... sillä tällä lelulla molemmilla kissoilla nousee riemu ylimmilleen!


"Mitähän tuolle tekis...""Hups. Voi miten noloa. Ei kai kukaan nähnyt?"


8 kommenttia:

 1. Ihana Konsta :)
  Täällä tytöt on lääpällään sun silmiis!
  Mikään ei ole viihdyttävämpää kuin leikkivä kissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konsta lähettää vieno puna poskillaan tytöille terkkuja ;) Aamulla katottiin luontodokkaria jossa oli isoja sukulaispetoja enkä tiedä kumpi oli viihdyttävämpää; katsoa kissojen seuraamassa isoja kissoja vai katsoa niitä isoja kissoja itse :D

   Poista
  2. Haha, kerran mulla kans meinas mennä Avara luonto ihan ohi, kun seurasin Vivin telkkarin katsomista :P Jotain vikkeliä liskoja taisi näkyä.

   Poista
  3. Liskot juu, ne on kans ihania! Kunhan ne on tarpeeks värikkäitä. Varmaan juuri tuon värikkyyden vuoksi animaatileffat on kissojen mieleen.

   Poista
  4. Eli taas on todistettu, että kissat näkee värejä ;)

   Poista
 2. Ihana pörroinen pöpö! Tuo on kyllä suosittu lelu täälläkin. Koirakin sen söisi jos saisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On pitänyt piilottaa lelulipastoon aina kun ei olla paikalla - saattaisi muuten kadota meilläkin kiduksiin :D Se oli joskus ihanan pörröinen, nyt jo hieman kovettunut kaikesta pureskelusta :D

   Poista