tiistai 7. tammikuuta 2014

Joululahjuksia!

No tälläinenhän se sieltä joulupaketista tulla tupsahti!

Huomatkaa Ellin ääretön kiinnostus agiestettä kohtaan.

Saattoipa kuitenkin olla niin, että tämä kaikki alkoi jo syksyllä... Ellin aktivoidessa itse itseään ulkosalla mietittiin Konstan kanssa jotain siamilaiselle sopivaa tekemistä. Erimoisia temppuja oli jo pienessä määrin harjoiteltu; istumista, katsetta, luoksetuloa, yläfemmaa, nousemista.. 


Otimme siis Perditaan jengiin yhteyttä ja tilasimme yhteistuumin neljän agilityesteen setin! Ja siis kyllä, kissat voivat harrastaa agilityä myös.


Esteet saapuivatkin perille jo syksyllä hyvissä ajoin ennen joulua ja kissat pääsivät niihin samantien tutustumaan. Konstalla oli ainakin kovasti jännää! Paketteja avatessa jännittävintä taisi olla putken piilosta löytyneet oikeista höyhenistä tehdyt lelut. Höyhenet pöllysi kun paketteja availtiin!


Yksi este jätettiin jemmaan odottamaan joulua ja muilla on jo treenailtu este kerrallaan tai useamman ryhmänä. Putkesta Konsta innostui niin, että hengasi siellä ihan muuten vaankin!


Esteitä loppujen lopuksi oli siis putki, A-este, pujottelu ja joulupaketista löytynyt este, jota voi käyttää ylitykseen ja alitukseen. Suurinta haastetta on Konstalle tuottanut pujottelu, joka johtuu varmaan siitä, että siinä vaaditaan eniten keskittymistä kerralla ja pitkä poika ei olekaan niin joustavan letkeä kuin luulla voisi.


Hauskaa meillä ainakin on ollut ja nyt Konstan ei tarvi haikailla Ellin perään tämän lähtiessä ulkoilemaan vaan meillä on kivaa tekemistä sisälläkin. Ei tässä nyt mitään kilpailuluokan agimestereita olla, mutta hauskuus ja aktivointi ennen kaikkea! 

Niin ja mites se Elli ja agility... Suurta rakkautta ei vielä ainakaan ole syttynyt, mutta on neitikin jo esteitä testaillut - aina pääsee mukaan, jos haluaa joskin Elli aktivoi parhaiten itse itseään ulkosalla.

Kiitokset aktivoinnistamme siis Perditan jengille! Lisätietoa kiinnostuneille löytyy: 
sekä

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavaa! Wau! Kyllä nyt kissoilla on hauskaa (ja palvelijoilla)! Tuota pitäisi meilläkin harrastaa kissojenkin kanssa. Sina siitä nauttii ja kollien kanssa on välillä harjoiteltu jotain - mutta liian vähän. Kerrohan välillä aina lisää, miten sujuu. On muuten kauniit esteetkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tärkeintä aina että on kivan näköistäkin, motivoi kummasti hakemaan esteet esille :) Olis kiva kertoilla enemmänkin kuulumisia reenailusta. Harmillisesti vaan on huono kuvata sitä menoa, jos ei mies aktoivoituisi kuvaamiseen niin on vähän sillä jäänyt tämän toiminnan esittely :)

      Poista