perjantai 16. joulukuuta 2016

Siamilainen noutaja

Toisian sanoen "Hän joka Noutaa".

Myöhemmin on luvassa kuvapläjäys Konstan uusista suosikkileluista, mutta sitä ennen hieman hämärää videomateriaalia Konstasta noutamistouhuissa. Palvelijat kotiutuivat illalla pitkän päivän jälkeen ja ruoan jälkeen kissat reipastuivat kunnon raviin ja riekkumiseen uusien suosikkilelujen kanssa. Kreetakin on kerrankin niin hämillään Konstan suuresta innostumisesta, että seurailee ennemmin sivusta. Eli hyvin poikkeuksellista moinen innostus äijältä. 

Valitettavan vähän videomateriaalia on osunut puhelimeen tai kameraan Kreetasta, mutta sille löytyy kyllä pari loogista selitystäkin. Vielä pahemmin kuin kuvissa, videolla Kreeta ei erota juuri ollenkaan, koska musta kissa. Sen lisäksi Kreetan vauhti innostuessa on sitä luokkaa, ettei sitä voi videomuotoon edes tallentaa koska vauhdikas musta pantteri. 

Tässä kuitenkin Konsta illalla isännän kanssa leikkitouhuissa jo vähän rauhoituttuaan. Ensin käveli edes takaisin kodinhoitohuoneen ja makuuhuoneen väliä lelu suussaan samalla huutaen. Isäntä teki iltajumppaa polvelle ja Konsta jumppasi omiaan. Kreeta valvoo isännän jumppaa kuten aina. Yleensä juoksee paikalle, kun huomaa että on taas se aika päivästä. Kreetasta tulisi hyvä joogakissa - mikäli täällä joku joogaisi.Pahoittelut pimeästä kuvalaadusta. Tuli vähän nopeaan tämä kuvaussessio ja koti oli jouluvalaistuksessa.

2 kommenttia:

  1. No mutta hienoa että Konsta on löytänyt lajinsa :P Mikään ei oo hauskempaa ku seurata innoissaan leikkivää kissaa, se into tarttuu! Tää on vähän ku meillä, Vivi on 100 x herkempi innostumaan leikkiin, Minni ei välillä millään viitsi, ja mietin onko se kissa ensinkään. Ehkä koira.. Risut on Minnille henki ja elämä, tästä koira tuleekin mieleen, kun likka noutaa ja raahaa hampaissaan suht isoakin oksaa ("keppiä") :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Konsta rakastaa risuja myös jos vaan saisi jahdata niitä pihalla eli joku jaksaisi juosta edelle sen risun kanssa mutta kuka nyt jaksaisi siamilaista pidempään :D Kyllä se varmaan jonkun vinttikoiran tarvisi kaveriksi ;)

      Poista