maanantai 5. joulukuuta 2016

It's Beginning to Look a Lot Like Christmas...

...ja tralalalaa raikuu kun Konsta komeasti laulelee joululauluja. Äijän tapoihin kun kuuluu olla kaikissa keskusteluissa läsnä niin miksipä ei joululauluissakin. Onhan Konstan Joululaulu muutenkin ehkä yksi hienoimmista.


Mutta tosiaan joulukuu on ilmestynyt mystisesti jostain kalentereihimme ja sehän tarkoittaa joulukalentereita päivittäiseen rutiiniin! Konsta tykkää ja kaivelee innoissaan kalenterin reunoja. Äijä tietää jo pitkällä perinteellä mistä on kyse.


Kreeta paheksuu hieman kissamaiseen tapaan vieressä. "Tässä nyt mitään hommia ite aleta herkkujen takia tekemään...".


Konsta myhäilee onnellisena. "It's mine. It's all MINE!".


"Voi Konsta rakas kun ei ole. Yhdessä avataan ja jaetaan teidän kesken."


"Et oo tosissas?"


"No okei sitte... mutta jos mä vähä tuolta alta vielä ite yritän...".


Että näin sujuu täällä joulukuu. Palvelija sai kuukaudeksi salikortin joululomalle jääneiden harrasteiden tuuraajaksi ja arki rullaa töiden, kuntoilun ja kodin välillä. Viikonloppuna irtauduttiin arjesta isännän kanssa yhden yön ajaksi kohteena Tampesteri. Teatterin ja upean illallisen kruunasi sunnuntain parisuhdetaivas (kuten isäntä sitä kutsui) Ikealla. Vaan eivätpä tiedä kissat kenen asioita siellä hoidettiin... oli nimittäin aika tärkeät 5 tuntia kissojenkin tulevaisuuden kannalta. Ainakin toivon mukaan...tästä toivottavasti positiivisia uutisia myöhemmin!

Ihanaa ja vähemmän kiireistä joulun odotusta muille!

3 kommenttia:

 1. Meillä ei oo koirilla kalentereita, voi tavaton :O
  Sulla kuten monella muulla nauttivat :)

  VastaaPoista
 2. Hih, vai että kalenterin herkut pitäisi vielä jakaakin. Meilläkin on ilmeisesti tasajako, Mimmi (!) syö herkut ja Alfred kiertää kalenterin kaukaa.. :D Oijoi, jännältä kuulostaa Ikean reissun anti!

  VastaaPoista
 3. Jotenkin se joka talvi livahtaa tuolta Zooplussan sivuilta tilaukseen mukaan se joulukalenteri. Muuten varmaan tulis huono omatunto kun omaansa availee :D Meillä Kreeta on syönyt vähän huonosti viime aikoina (=nirsoillut) mutta joulukalenterin avaus aikaan on kyllä varmasti paikalla! Molemmille kelpaa vähän liiankin hyvin :D Ehkä siksi se ruoka ei maistukaan?

  VastaaPoista