keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

The First KILL

Eilen tapahtui jotain suurta ja järisyttävää Konstan elämässä. Kerrottakoon jo tässä vaiheessa, että tarina ei ole heikkohermoisille. Kissat olivat palveijoidensa saattelemana vallan normaalilla iltakävelyllä oman tien varressa. Konstalla on tapana kuunnella heinäsirkkoja ja saalistaa niitä hyppimällä tien vierustan heinikkoon. Käärmeitä täällä ei ole näkynyt joten herra on saanut rauhassa saalistella. On sen kustannuksella saatettu naureskellakin... "eihän tuo kömpelö mitään kiinni saa." Toisin kävi eilen, alla tarina ja kuva eiliseltä heti tapahtuneen jälkeen.


Kyllä se on nyt niin polleena kun kävelyllä hyppäsi heinikkoon ja palasi sieltä myyrä suussa. Kulmahampaat toimivat ilmeisen hyvin, sillä myyrä ei enää poistunut paikalta omin jaloin. 

Konsta tosiaan pää pystyssä palasi heinikosta ja äärettömän ylpeänä lähti kantamaan saalistaan kotia kohti. Kuullessaan uutta rapinaa, hyppäsi uudelleen myyrä suussa puskaan. Saattaa olla vielä hieman harjoittelua vailla tuo saalistajan ura... *omistaja puistelee huvittuneena päätään* Kehujen saattelemana suuri saalistaja suostui luopumaan tapostaan ja asia on yritetty unohtaa sen jälkeen. Helpommin sanottu kuin tehty... nimittäin kelit ovat olleet sen verran lämpöiset että tarhaa on pidetty yölläkin auki. Palvelija ei illalla saanut unta, kun mielessä pyöri koko ajan mahdollisuus siitä, että Konsta saalistaa jälleen ja kantaa saaliinsa palvelijoille sänkyyn. Näin ei onneksi käynyt!

Mitäs jännittävää muualla on tapahtunut?


3 kommenttia:

  1. Eikä, ihana SAALISTAJA Konsta :D Aattele, miten mellevänä se on varmasti ollu, kun ekan kerran saa kunnon saaliin kiinni :) Luulen että meillä ei tuollaista tule tapahtumaan välttämättä ikinä; Minnillä ei vissiin ole minkäänlaista petoa sisällään, Vivillä nyt tosin on aika voimakas saalistusvaisto hyönteisten suhteen, mutten usko että se mitään oikeita saaliita kuitenkaan saisi, kärpästä kummempaa. Yksi kesä meille pääsi sisälle avonaisesta takaovesta sammakko, huomattiin vasta myöhemmin kun kissat vessassa tuijottivat nurkkaan ja sievästi tassulla yrittivät tunnustella. Eivät siis sitäkään sen kummemmin "saalistaneet" :P

    VastaaPoista
  2. Oli se varmaan mehevä! Meillä suurin saalis on toistaiseksi ollut hyönteistä seittiin käärivä hämähäkki. 2 yhdellä iskulla, kuten sanotaan ;)

    VastaaPoista
  3. Heinäsirkkoja tuokin yleensä on vaan jahdannut... ja Kreeta sisällä kärpäsiä ja hyttysiä. Konsta ei niistäkään saa kuin juuri ja juuri hyttysen kiinni eli varmaan jotenkin hidas tuo myyrä on ollut ;)

    VastaaPoista