keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Blogisankarin omat kuulumiset!

No se on Konsta tässä moro!


Me saatiin siskon kanssa tässä lomalla uudet taluttimet, sellaiset flexit. Oltiin mummolassakin viime viikolla ja joka päivä päästiin (jos ei oikeen kaatamalla satanut) ulkoilemaan. Etenkin musta se oli superkivaa!


Mamma sanoo, että mä kuljen tosi hyvin taluttimessa. Oon niin onnellinen, että yleensä ensimmäisenä kaadun muutaman kerran suorilta tassuilta ja kehrään ensimmäiset minuutit ulkosalla. Saatan luoda muutaman onnellisen katseen suoraan taluttajan silmiin...


Sisko keskittyy enemmän ulkoillessaan kissamaisiin juttuihin. Laiduntamiseen ja vaanimiseen ja sellaseen.


Mä oon enempi sellainen seikkailija ja mamma onkin luvannut, että pääsen vielä johonkin retkellekin mukaan. Kuulemma johonkin luontopolulle. Mikähän se on? Onkohan se jotain herkullista?


Siks kuulemma ollaan nyt käyty tuossa omassa metsässäkin harjoittelemassa. Mulla menee sielläkin tosi hienosti enkä yhtään hötkyile enkä kierrä puita väärältä puolelta... yleensä.
Tykkään myös hypellä kiville ja kallioille, mutta vaan jos saan siihen luvan. 


Tänään lenkin jälkeen istuskeltiin vaan auringossa kesää tuoksuttelemassa.


Kesä on tosi kiva juttu. Kun mamma lähti sisään siskon luo, mä jäin vielä paistattelemaan aurinkoon ja pesemään itseäni. Kun kieriskelee hiekkatiellä, saattaa turkkiin jäädä jotain sinne kuulumatonta... tai kuulemma ainakin kotisohvalle kuulumatonta.
Ootteko te muut ulkoilleet? Mut hei, nyt pitää mennä - kamala nälkä!

T. Konsta

3 kommenttia:

 1. Ihana Konsta! Varmasti se nauttisi luontopolusta. Meillä sellainen olisi Karrkki. Leo pelkää liikaa, Jaakko tekee sellaisia ihme ponkaisuja mutta Karrkki osaa. Voisi siinä naapurin koirat olla ihmeissään'
  Kerro sitten, miten teillä meni :)

  VastaaPoista
 2. Komea seikkailijamies :) Luontopolkukuvia jo odotellaan, oispa jännä päästä itsekin omien kattien kans.

  VastaaPoista
 3. Katsotaan kuinka käy ja päästäänkö jossain vaiheessa ;)

  VastaaPoista