perjantai 14. elokuuta 2015

Projektien jatkoa!

Terkkuja taas vaihteeksi kotoa. Sunnuntai-keskiviikko kului Ahvenanmaalla polkupyörän selässä ja perjantai kuluu nautiskellen viimeisestä lomapäivästä. Maanantaina pitäisi mennä taas täysillä... hmmm.

Antti on jo tämä viikon sopeutunut kissojen kanssa normaaliin arkeen. Töiden jälkeen on siis ollut kova trafiikki tarhaan, joka sai eilen ja tänään viimeiset silauksensa. Antti teki vielä joitain parannustöitä, enää pari juttua niiden osalta jäljellä. Palvelijat huomasivat myös viihtyvänsä tarhaterassilla niin mainiosti, että piti hakea oma kalustesetti, sillä nojatuolihan on täysin kissojen omaisuutta, Pöydällä olevat lyhdyt hakevat vielä paikkansa, kun Antti keksii niille turvallisen paikan.Tarha ei ole ollut siis pelkästään kissojen vaan myös meidän palvelijoiden uusi huippujuttu!


Keskiviikko-torstai yönä muutama tunti unta ja aamulla pyöräilyreissun jälkeen rusketusrajoja peittämään Twilight Inkiin Vaasaan. Teemu taiteli komeaakin komeamman koristuksen aiemmin muualla tehdyn linnun kaveriksi. Kyseessä kenes muunkaan kuin suosikkiartistin/runoilijan Jarkko Martikaisen sanoja... Sopivat pessimistin piristeeksi muistamaan että luovuttaa ei sovi. Teksti jäi takaraivoon takomaan Ellin pois mentyä, kertoo sen verran hienosti siitä sisukkuudesta ja taistelutahdosta mitä kissa edusti. 


Ahvenanmaasta lisää kunhan aika suo - luvassa jo muualla somessa julkaistua puhelinlaatuista (kuten ylläkin) materiaalia, kun kamera ei ollut matkassa mukana. Ei tiedä, mutta voisi jopa sanoa sen verran kaikkea hienoa on lomaan mahtununeen, että kai nyt onkin jo pikku hiljaa aika palailla arkeen?


4 kommenttia:

 1. Hieno. Pysäyttävä. Tuon kun muistaisi aina, niin voisi olla helpompaa.

  Teillä on sellainen kissaterassi, mainiota! Parempihan se niin on, että tarha on monikäyttöinen, viihtyisä niin kissoille kuin ihmisillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, Elli oli hyvä esimerkki tuosta eläessään vaikka viime vuodet paikoin huolissaan joutui palvelijakin olemaan, mutta eipä se lause muutoin olisikaan niin merkityksellinen.

   Muualla on kissakahviloita, meillä on kissaterassi :) juuri aamulla siellä kävivät ensimmäiset vieraatkin! Vettä tosin tarjoiltiin vain janoisten pyöräilijöiden pyynnöstä.

   Poista
 2. Ihanaa yhteiseloa =)

  Meille saatiin viimein partsille lasit. Erityisesti Franky on aivan innoissaan, kun pääsee miespalvelijan kanssa "ulkoilemaan", eikä tarvitse odotella oven takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kummasti ne lasit helpottaa sitä arkea - varmasti paljon enemmän tulee partsillekin käyttöä!

   Poista