torstai 20. elokuuta 2015

Instassa! IG:ssä! Mitä vielä?

Kiitos Itämaisen laulun (http://itamaisenlaulu.blogspot.fi/) aukesi meillekin vihdoin Blogi & Insta-yhteys! Hullun kissanaisen sekä kissojensa menoa voi siis seurata myös Instagramissa @days_of_a_crazy_catlady - materiaali vaihtelee teemoissa: kissat, ruoka, kissat, juoma, kissat niin ja ne palvelijan omat tempaukset.

Tervetuloa seuraamaan! Joskin töiden alettua alkaa myös aktiivisin instailukausi olemaan hetkellisesti ohi, sillä ei vain yksinkertaisesti ole niin paljoa näytettävää ellei aio kuvata joka aamu kahvikuppiaan...


"Ai tätä mun kahvikuppia" kysyy Konsta.

4 kommenttia:

 1. Kertakaikkiaan asianmukainen kuppi ! =) Tuollaista en ole nähnytkään aiemmin – toisenlainen "korvamuki" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, todellakin korvamuki :D Ostin Saksan reissulta mutta löytyy myös jostain nettikaupoista. Mietin jo että olis pitänyt ostaa kaks, että saa tuoda toisen töihin... ;)

   Poista
 2. Tuollaisen kupin minäkin voisin kotiuttaa (kissakaan ei olisi pahitteeksi)! Ehkä pitää alkaa selata ebaytä jälleen kerran ja sitten olla vaan "hups"... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups tosissaan. Laukussahan mulla tullessa oli näitä kaks, toinen pinkki ja se jäi kasvattajalle kiitoksena kun meidän misut oli siellä hoidossa :)

   Poista